Joj sto ti nju forsiras. Mora da je neka kladionica ili nesto...Da li ima jedan da odemo kod Minke iz Otesa sutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj sto ti nju forsiras. Mora da je neka kladionica ili nesto...Da li ima jedan da odemo kod Minke iz Otesa sutra
Ma može se i do Ane...samo treba znati.
Na poruke ,,kolko je,, i morel šta jeftinije,, neće da odgovara
Je li ona u otesu ili osjeku ?Da li ima jedan da odemo kod Minke iz Otesa sutra
Moze brojDa li ima jedan da odemo kod Minke iz Otesa sutra
100 puta receno, cim spomene xbon to treba odmah blokiratDjevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Nije fake slobodno pusti ti njih ljubomorniDjevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Jel' se ti sam oblacis ili imas nekoga da ti pomogne oko toga?Djevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
Ma kakviJoj kad bi vas dvije ugovorile tu trojku išlo bi to kao podmazano u bukvalnom smislu. Mozda bi i Crnka vidjela uživo sta znaci trojka jer pretpostavljam da ti znaš, ona bas i ne.
Putinovi zakoniMa kakvi
U Rus niko neće tb ruku da pruže ako budu saznali da si ikad lizao pičku
Ja pazim da ostanem poštena
Jel neko zna jel ona Ena Sukalo jos u poslu ?
too cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-BonMože li potvrditi je li ovo fejk ili ne. Kaze da uzima kas u stanu i da je u BL do jula (rekla mi je dio grada). Nece da mi posalje sliku iz carsije ali hajde.Pogledajte prilog 11159
Nije tražila xbontoo cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-Bon
X-Bon i profil i u Tuzli, Doboju, Zenici
Ide provjeratoo cheap to be tru, al provjeris i onako nije na X-Bon
X-Bon i profil i u Tuzli, Doboju, Zenici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|