Bio ja nista posebno,mala moze stat u dzep,umisljena ufurana.Ima vise godina nego sto piseDa nije neko od Banjalucana bio kod ove sto se prestavlja kao Mila Mikulic sa br telefona +38766637726 ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja nista posebno,mala moze stat u dzep,umisljena ufurana.Ima vise godina nego sto piseDa nije neko od Banjalucana bio kod ove sto se prestavlja kao Mila Mikulic sa br telefona +38766637726 ??
Bio ja mala skroz ok,Ali mislim da da nesta sa glavom I'ma problemenikako, ona je izmisljena, u te pare babu mos jebat a ne curu od 18-20 god.. slijepci si umislili ili su losu robu uzeli
Nemozes ti idijotu dokazat, ja kad sam mugovorio, da sam bio s njom, on se ko nesto pravi da zna. Uostalom pusti budalu, nek drka na slike i to mu je punBio ja mala skroz ok,Ali mislim da da nesta sa glavom I'ma probleme
Aurora druže odlična, ali je nema više, povukla seIma li ko iskustva sa aurorom iz BL?
lako je meni za tebe, ti si jebac na paklice, ili ti baterije )))))))))Nemozes ti idijotu dokazat, ja kad sam mugovorio, da sam bio s njom, on se ko nesto pravi da zna. Uostalom pusti budalu, nek drka na slike i to mu je pun
Ima li doticna instagram ili nesto da bacim pogled ? Moze u ppNije to Mila Prerad , navodno je Mila Radovic
Ja koliko znam, nije prija imala. Mala je stvarno super, prije svega mlada, cista fina, uredna, jebe se Ok, kazem, nesmeta joj da li je jebes u jednu ili drugu rupu, 100 KM, mozda smjesno, ali stvarnIma li doticna instagram ili nesto da bacim pogled ? Moze u pp
Ma ja pricam o ovoj iz Banja Luke a ti o ovoj iz TuzleJa koliko znam, nije prija imala. Mala je stvarno super, prije svega mlada, cista fina, uredna, jebe se Ok, kazem, nesmeta joj da li je jebes u jednu ili drugu rupu, 100 KM, mozda smjesno, ali stvarn
Ima , govorila ona meni da je dodam na fb. posto nemam insta ja nisam htioMa ja pricam o ovoj iz Banja Luke a ti o ovoj iz Tuzle
pa ja ti za razliku od tebe ne patim od postavljanja slika niti gledanja ni hvalisanja koju si jebao.. .. buahahahahahhahahhahmoj sokole... niske su te tvoje grane ali hajd.. toliko si i obrazovanBudaletina, nema se tu sta dodat. Gledaj slike, to je tvoj nivo, i pravi se i dalje taki, da shvati da si ono sto sam ti vec rekao...
Ti si sve sa svojim izjavama vec rekao, pravdaj se ti, koliko hoces.., prvo kazes nemoguce. Jbg, kad nemozes svatiti realnost. No ko prati, ima mozga, njimu, nima je sve jasno... Tesko je bilo sta komentirati, sa nekim ko nista ne razumje, nesvaca, a pri tome trdoglav ko mazga Od mene toliko...pa ja ti za razliku od tebe ne patim od postavljanja slika niti gledanja ni hvalisanja koju si jebao.. .. buahahahahahhahahhahmoj sokole... niske su te tvoje grane ali hajd.. toliko si i obrazovan
a dobro imbecilu sto se sad lozis na to, toliko vvolis pisati o tome i o kûrvama ili sta? idi pacenice jedan mani me se sa svojim objasnjavanjima, samo vracas temu na to, koga bboli kurac nije te niko ni pitao nista saam objavljujes curu,slike,sam sa sobom se dopisujes... odspavaaj jaraneTi si sve sa svojim izjavama vec rekao, pravdaj se ti, koliko hoces.., prvo kazes nemoguce. Jbg, kad nemozes svatiti realnost. No ko prati, ima mozga, njimu, nima je sve jasno... Tesko je bilo sta komentirati, sa nekim ko nista ne razumje, nesvaca, a pri tome trdoglav ko mazga Od mene toliko...
Fuj, drkacijo nesposobna..., ja sam mislio da si budaletina, no ti potvrdi mnogo vise. Jebi babe za 150 KM, i ako te zapadnu, drkaj na slike na sto mislis da je nemoguce za 100 KM, nisu narkomanke, no za tebe i druge psihopate jesu.citas li ti sta pises, i da li mozda ikad pomislis da se neko i sprda ovdje.. nije svima uspjeh jebat narkomanku za 50e
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|