nekadfin488
Active member
sad znam zasto kazu ono da je bosanac nastao kad je medvjed jebo bukvu... mislio sam da je to sala ili vic..... ali definitivno pojedini poput tebe su tako nastali, nije to ljudsko bice moglo izdrkat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idiot se pise bez j, mu govorio se pise odvojeno... )))))))))))))))))))))Nemozes ti idijotu dokazat, ja kad sam mugovorio, da sam bio s njom, on se ko nesto pravi da zna. Uostalom pusti budalu, nek drka na slike i to mu je pun
ma sta kazes, ima 18god., jebe se u sve rupe, nije narkomanka... pa dobro mozda cura radi u crvenom krizu, na socijalnim slucajevima pa je tak jeftina...Fuj, drkacijo nesposobna..., ja sam mislio da si budaletina, no ti potvrdi mnogo vise. Jebi babe za 150 KM, i ako te zapadnu, drkaj na slike na sto mislis da je nemoguce za 100 KM, nisu narkomanke, no za tebe i druge psihopate jesu.
Jedan mali savjet, jest da je korona, ali otidi ti ipak do doktora, jos ti nije skroz kasno. Pet poruka zaredom saljes, ipak otidi sto prija.ma sta kazes, ima 18god., jebe se u sve rupe, nije narkomanka... pa dobro mozda cura radi u crvenom krizu, na socijalnim slucajevima pa je tak jeftina...
Mala je ok,I stja je sat,provjerenoma sta kazes, ima 18god., jebe se u sve rupe, nije narkomanka... pa dobro mozda cura radi u crvenom krizu, na socijalnim slucajevima pa je tak jeftina...
Pusti mi na pp fb ili insta ime da bacim pogledIma , govorila ona meni da je dodam na fb. posto nemam insta ja nisam htio
jeli moze kontakt broj od malloryJe li ko bio sa ovom Cinnamon što je u Sarajevu? Ja sam nedavno bio sa ovom Mallory i cura je strašna...
Moze li i meni haha ?Pusti mi na pp fb ili insta ime da bacim pogled
Imali kakav profil insta fb ili nesto? Nema je uvijek u banja luciSto posto je ona dok sam joj napisao poruku napisala mi pa gdje si ti ovo ono zna o kome se radi
Nije više u Sarajevu, mislim da se vratila u bgd. Bude tu povremeno. Imaš na oglasima. Ljudi imate klix tamo je predvidjen prostor za vrijeđanje koji vam je....jeli moze kontakt broj od mallory
Ima li sta u Sarajevu?Molimo da pod ovom temom postavljate svoja pitanja vezano za područje Bosne i Hercegovine .
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|