Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ona poskupila, bilo 100 marki, 120 ako hoćeš u pakšu062659637, cura je malo bahata preko telefona, 100e je tarifa, anal oral klasika, nije nesto pretjerano s obzirom na cijenu, al da bez kondoma da je jebes i da pusi, samo da ne svrsis u nju
Obiđi, ne vrijedi ni 20 markiDa nije neko od Banjalucana bio kod ove sto se prestavlja kao Mila Mikulic sa br telefona +38766637726 ??
Daj u privatno kontaktNeki dan sam bio u Tuzli, obratite pozornost blackluna1, ona traži sex. CURA 18 godina, max, 20, exstra pička, možeš jebat i u jednu i u drugu rupu, 100 KM, sat. Imam joj i slike naravno bez glave.
Da to je ona ja je svjesno nisam stavlja cjelu golu zbog tetovaza, lakp pripoznztljivd.Evo jbg kad vam ja iz Banja Luke imam vise informacija od vas u okolini tuzle
Pa da pomognem braci ...
blackluna1 ... Na zalost put me jos nije naveo na Tuzlu pa nisam bio kod cure. Ima 18 godina.
Br wapp : 061877423
A evo i sta krije odjeca :
Pogledajte prilog 1128
takav te napravio.. sta sad ti guras nos u njegovo dupe, nije te niko nista pitao niti tebi bilo sta napisao.. a vi jebaci na paklice sto ste pojebali pola picaka iz dvije tri drzave - o vama pametnom dostaTi si jedna obicna nepismena budaletina, na osnovu njega, ja sam stupio s njom u kontakt. Mala je stvarno super, bas kako on kaze. Mlada ljepa 100KM radi sve i nebila guzva.Ko je vec imao odnos s njom, normalno, da sljedeci put, lakse stupi, ima prioritet. S takom pameti ti ces tesko doci do neke babe. Ziv mi bio...
nikako, ona je izmisljena, u te pare babu mos jebat a ne curu od 18-20 god.. slijepci si umislili ili su losu robu uzeliTa mala iz Tuzle kako doci do njenog broja
pod tim brojem se vec 2 god vrti neko zensko, nekad starija nekad mladja, ova poslednja (Mila Mikulic) je mladja (navodno,neprovjereno) i skupa je.. poslat cu ti u pp odgovor od nje sa cijenamaDa nije neko od Banjalucana bio kod ove sto se prestavlja kao Mila Mikulic sa br telefona +38766637726 ??
To je poznata Mily iz BLpod tim brojem se vec 2 god vrti neko zensko, nekad starija nekad mladja, ova poslednja (Mila Mikulic) je mladja (navodno,neprovjereno) i skupa je.. poslat cu ti u pp odgovor od nje sa cijenama
Mila Prerad?Da po striktnom plati ovoliko svrsi toliko mi je i licilo na Prerad.. Zajebi, mala ne vrijedi tih para
Nije to Mila Prerad , navodno je Mila RadovicMila Prerad?
Aurora kako znam ne radi viseIma li ko iskustva sa aurorom iz BL?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|