DarkSpirit43
New member
Dolaziš li u banjaluku možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolaziš li u banjaluku možda?
Ma ovo je photoshop, ti nisi stvarna, mozda neka IA kreatura
Ma ne zajebajite curu, vec gustajte u njoj kad je imate... Ja sam je proba vrbovat da dodje kod nas u Hrvatsku, ali kaze jebeni Schengen da je sjebao sve...Ma ovo je photoshop, ti nisi stvarna, mozda neka IA kreatura
ma no sikiriki zna ona da ja malo zezam na racun ovih koji ne vjeruju, a gustao sam ja sa njomMa ne zajebajite curu, vec gustajte u njoj kad je imate... Ja sam je proba vrbovat da dodje kod nas u Hrvatsku, ali kaze jebeni Schengen da je sjebao sve...
Baš ti fala da pišeš ovd informaciju iz privatnog čataMa ne zajebajite curu, vec gustajte u njoj kad je imate... Ja sam je proba vrbovat da dodje kod nas u Hrvatsku, ali kaze jebeni Schengen da je sjebao sve...
Sorry... Nisam mislio da ce ti toliko smetati. Prijavi i to je toBaš ti fala da pišeš ovd informaciju iz privatnog čata
Ne odgovara na poruke na watsapp.Je li neko bio sa onom sto je Han-Pijesku??Da podijeli iskustva. Eno je na oglasima
Kako do kontakta od Crystal?
Moze li kontakt?Danas bio kod one male plavke na Dobrinji pored Mercatora je neznam jeli nova ili stara top je bgm.
lorena i mihaela sada rade zajedno..Pitanje... Je li iko bio kod Lorene iz Bugojna
ona i jest iz okoline fojnice, neko seloDaa, meni rekla da joj se Fojnica sviđa da bi rado bila tamo par dana
samo na poziv se javlja..Ne odgovara na poruke na watsapp.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|