Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ali cijene su iskreno katastrofa,usluga 0 bodova,a o cistoci i urednosti da ne pricam,ili su narkomanke ili alkoholicarke,ja na normalnu djevojku jos nisam naisao,evo ako neko ima iskrenu preporuku za djevojku volio bi da mi kaze?!Ovako na prvu laznjak, a i cijena katastrofa. Mater joj jebem u usta zvaljava 200 puta
ima ih 6-7 na toj lokacijiCao, jel ima koja milf Bosasni samac, orasije? Ta okolica hitno
Mozeli drug kontakt od te lokacije provjerene hvala unapredima ih 6-7 na toj lokaciji
Sad je nemoguće do Ilme doci msm da je u ozbiljnoj vezi.Neko bio s Ilmom u zadnje vrijeme?
Ko je taPitanje... Je li iko bio kod Lorene iz Bugojna
Kakva je starka ?Moze kontakt ako neko ima i od one crvenokose starke stoperke iz doboja
Nema na oglasima al radi za novac možd neko zna il bioKo je ta
Imam al u ŽepcuIma li ko brojeve starki Sarajevo i okolina? U razmjenu neki brojevi
Meni adelisa rece da je u Hrasnom, jos spuca cijenu 150km. Drska, nije kao prijeZna li neko zasto se ova Adelisa sa kosevskog brda ne javlja neki dan sam je zvao 10 puta zvoni a ne javlja se... Ako neko ima neki broj provjerene mladje cure da posalje u poruke za vcrs ozbiljna sam musterija
Ima li ko kontakt kakavNema na oglasima al radi za novac možd neko zna il bio
Niko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Odoh, vozim za drugi grad
Jesi li na Tuzlanskom kantonu ?Niko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Odoh, vozim za drugi grad
Da, da, Tuzlanski kanton.. gdje si ti tacno ?Jesi li na Tuzlanskom kantonu ?
Ovo je vrhunac ludila na ovom forumu. Ljudi počeli sami sebi odgovarati. Ajde barem nema svađe i ružnih riječi. Kakav-takav pomak. Javi kad dogovoriš termin, ostavi utiske.Da, da, Tuzlanski kanton.. gdje si ti tacno ?
Cirkus živiOvo je vrhunac ludila na ovom forumu. Ljudi počeli sami sebi odgovarati. Ajde barem nema svađe i ružnih riječi. Kakav-takav pomak. Javi kad dogovoriš termin, ostavi utiske.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|