Mostarac_Infinity
Well-known member
Sve pukloOvo je vrhunac ludila na ovom forumu. Ljudi počeli sami sebi odgovarati. Ajde barem nema svađe i ružnih riječi. Kakav-takav pomak. Javi kad dogovoriš termin, ostavi utiske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve pukloOvo je vrhunac ludila na ovom forumu. Ljudi počeli sami sebi odgovarati. Ajde barem nema svađe i ružnih riječi. Kakav-takav pomak. Javi kad dogovoriš termin, ostavi utiske.
Dobra roba je to...prsti prsti bela staza...Ovo je vrhunac ludila na ovom forumu. Ljudi počeli sami sebi odgovarati. Ajde barem nema svađe i ružnih riječi. Kakav-takav pomak. Javi kad dogovoriš termin, ostavi utiske.
Jos samo da sam sebi odgovori x bon hahhaCirkus živi
slaji broj milfare
Dolaziš li u banjaluku možda ozbiljna sam mušterija pisao sam ti na wa sa njemackog brojaNiko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Odoh, vozim za drugi grad
Ljubav moja
Daa, meni rekla da joj se Fojnica sviđa da bi rado bila tamo par danajel je poznaje neko ima li iskustva
selma secic (@selmasekana) • Instagram photos and videos
0 Followers, 106 Following, 9 Posts - See Instagram photos and videos from selma secic (@selmasekana)www.instagram.com
U Reumal 2 dana pa kod para na novogodisnji docekDaa, meni rekla da joj se Fojnica sviđa da bi rado bila tamo par dana
moze i mi cemo biti u Reumalu na docekuU Reumal 2 dana pa kod para na novogodisnji docek
EVo djeda mraza s pak... nego dajte neki kontaktDobra roba je to...prsti prsti bela staza...
Ložim ga, vidiš da blento svaku zove u FojnicuU Reumal 2 dana pa kod para na novogodisnji docek
Ima li ko kontakt broj?Daa, meni rekla da joj se Fojnica sviđa da bi rado bila tamo par dana
Pozzz mozel brojmoliim te daj mi broj pp
Moze brojovo bi vredjelo posjetiti pa ako moze posalji i meni broj
Tel: 064/677-677
|
|
|