Imaš li možda kontakte?lorena i mihaela sada rade zajedno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li možda kontakte?lorena i mihaela sada rade zajedno..
Jesi li bio aa njom??samo na poziv se javlja..
Kada ćeš dolaziti u TzBaš ti fala da pišeš ovd informaciju iz privatnog čata
Od cega zavisi ?? Mogla bi kod mene malo u IstruPozdrav. Naravno da planiram i zelim. I jedva čekam. Ali ovo ne zavisi od mene.
Ma plati prevozOd cega zavisi ?? Mogla bi kod mene malo u Istru
Može i ostani koliko hoćešMa plati prevoz
Ja sam za dam ti svoj broj i javi se da se dogovorimo po ljeti ti je još ljepše u IstriMože i ostani koliko hoćeš
Ne javljam se jer nisam u BIHKako do kontakta od Crystal?
Di ti se mogu javiti??skayp telegram viber wap da se čujemo??Može i ostani koliko hoćeš
Može broj te iz Han PijesakJe li neko bio sa onom sto je Han-Pijesku??Da podijeli iskustva. Eno je na oglasima
I ne mozes se javiti jer te i ne kontaktiram....jer nemam kontakt, logično.Ne javljam se jer nisam u BIH
Logično?
I jer si debilcina glupavaI ne mozes se javiti jer te i ne kontaktiram....jer nemam kontakt, logično.
Mogla bi debilčina nekome pičkicu razvaliti...a to nije Crystal.I jer si debilcina glupava
Pa nemas br
Logicno!
I ja kazemMogla bi debilčina nekome pičkicu razvaliti...a to nije Crystal.
Ajde sto si nevaspitan ali sto si glup to je čudo jedno.I ja kazem
Da li vasoj dami treba razvaljivac pičke uživo?Sve razrvaljivači pičke al za tastaturom hahahah kokuzi
mislis meni. ne ne treba ima meni ko da je razvali ali ovako kako ti razvaljujes preko foruma hahahah ma to mozes samo nastavi veliki razvaljivacu pickiDa li vasoj dami treba razvaljivac pičke uživo?
Pa hajde da ti dokazem i uzivo kako razvaljujem, tebi i kome jos treba.mislis meni. ne ne treba ima meni ko da je razvali ali ovako kako ti razvaljujes preko foruma hahahah ma to mozes samo nastavi veliki razvaljivacu picki
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|