Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojIma li netko broj od ove milfare?
Sta bi joj uradili provjerenoIma li netko broj od ove milfare?
nek ti nisi pacenik buahhhhhhhhpuno je pacenika na ovom forumu desko da bi neko od vas dobio od mene. na zalost ovaj forum je izgubio svoju smisao
Jeftinija Budimpešta od Sarajevazaboravljate da se u budimpeštu ne možemo jednostavno teleportirat nego da tu manju cijenu kurvi od 30 ojer debelo pokrijemo gorivom, cestarinom i smještajem. iziđe to na vraga, najbolje kome je usput od ovih vozača i putnika. ili ako ste iz zg pa sprašite tamo za 2,5h
Ma gdje je slaba ekonomija a puno kurvi odmah i cijena boljaNe zaboravi Bugarsku. Top destinacija za kurvare sa plićim novčanikom. Cure su BRUTALNO dobre, sat košta 40-50 evra na domaćim oglasima, ponuda izdašna, ne stide se, mnoge na oglasima stave čak i sliku lica tako da znaš tačno gdje ideš, jedino treba u širokom luku izbjegavati striptiz barove. Sofija, Varna, Sunčev Brijeg, Zlatni Pjasci... Već mi ide pjena na usta na sam pomen ovih gradova. Zaobiđite jedno ljeto Mediteran, nećete se pokajati, vjerujte mi na riječ.
On bi neku svezao u podrumu i ko zna kako bi ta završila, zato ih i zove sve kod sebeE jest se nasao ko ce reci retardu, ko je god ovdje spomenuo bilo kakvu ti si pitao hoce li u fojnicu doci.
Radi ona stalno prijatelju, samo pojačaj kešCrnka radis li danas
Ta iz banjaluke ili?Radi ona stalno prijatelju, samo pojačaj keš
jedva cekam kad dodjsu TuzluTuzlu imam svakako u viduuu u januaru
SarajevoTa iz banjaluke ili?
Odakle ti toJeli ovo Crystal u mostaru
Tel: 064/677-677
|
|
|