Po čemu je dobra nije nešto na slikama?BRUNA NAJBOLJA PICKA IKAD,STVARNO SE ISPLATI SVAKE MARKE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po čemu je dobra nije nešto na slikama?BRUNA NAJBOLJA PICKA IKAD,STVARNO SE ISPLATI SVAKE MARKE
ma sta kazes majmuncicu.. pozelio si ti picke hamanjebem ti mater u picku bolesnu retardiranu maloumnu. Propali abortusu, cura ss vrti vec duze vrijeme po Sarajevu a niko nista nije pisao, sto si toliko reatardirsn da ti moram mater jebavat dzaba
Nije nešto na slikama,si realanPo čemu je dobra nije nešto na slikama?
uzasna je na slikamaNije nešto na slikama,si realan
Kako puši jebe se itd približi mi je maloNije nešto na slikama,si realan
No komentuzasna je na slikama
Brate, izgleda si izjeb'o covjekaBio sam sa njom u Banjaluci. Nije shemale.
Pa i žena je valjda čovjek.Brate, izgleda si izjeb'o covjeka
Brate, jesi li ti normalanRadi li Alma vise,i moze li bez kondoma
Ja sam bio i mogu da potvrdim da se i meni cinilo kao da je musko ali vidim dole picka ali sve cudno maloLjudi ovo je shemale, igrom slucaja sam plastični hururg i na njoj cim sam dosao vidi se da su uradjene velike estetske operacije, a i primjeti se na vratu isto da je u pitanju muško.( da ne govorim širina ramena i crte brade) ja čim sam sinoć vidio pobjegao sam... iskreno nadam se da sam pomogao nekome da ne zezne se....Mirella Banja Luka, Independent | City of Love
Hello My name is Mirella , i have 40 years old I am Brazilian a beautiful body with big breasts, I'm very hot in bed, I have very good sex, I have incredible anal sex! I'm only going to stay in the city for five days ...cityoflove.com
Ne piši gluposti, time kažeš da ne znaš razliku između pičke i rupe koja je napravljena od kirurgaSta je vama koji kurac,pa opste je poznato da su sve brazilke koje dolaze u BiH muskarci operisani
Alo je jebete muskarce mozda to nekome ne smeta
Može dogKo ima kontakt za Banja Luku neka mi se javi za razmjenu ja imam 22 god studentica crnka 100 km pola sata
Sta je vama koji kurac,pa opste je poznato da su sve brazilke koje dolaze u BiH muskarci operisani
Alo je jebete muskarce mozda to nekome ne smetap
Pa mozda i nije toliko lose pickine usmine koje su napravljene od mosnjicaSta je vama koji kurac,pa opste je poznato da su sve brazilke koje dolaze u BiH muskarci operisani
alma, to ona kaj ima tetovažu na nozi/butu, bio sam u Mostaru sad ovo ljeto, u kultnoj Dalekoj, jer imam dosta prijatelja i poznanika općenito tu u Herci, pa me zanima jel to ta?!?!?,Radi, al ne prima nove, i moze bez gume
e cuj da te izjebu i istuku ahhahahahahahaJa sam bio i mogu da potvrdim da se i meni cinilo kao da je musko ali vidim dole picka ali sve cudno malo
I sad kad razmislim musko je nema tu sta,to je brazil oni su izmislili te operacije pola
Aj sto je musko nego sto i makro pored u sobi bude,nedaj boze mogu da te uhvate izjebu i jos istuku
Sta je vama koji kurac,pa opste je poznato da su sve brazilke koje dolaze u BiH muskarci operisani
Može kontakt?Imam za Cazin, prije 3 mjeseca došla tu živjeti. Ima oko 34 godine, nije losa. Ta iz Tuzle, koja je. Znaš li ime i cijena. Javi se u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|