Ko je taRaja znali iko šta je s onom barbi iz Sarajeva imal je gdje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taRaja znali iko šta je s onom barbi iz Sarajeva imal je gdje
Javi se zensko sve se dog al ima dole neko muski nadgleda i vjerovatno je zove da li ce ga primit ili ne meni spustala slusalicu i nije se javljalaMislim da je musko iza tog broja.
Barbie doll na instaKo je ta
dobio slike broj al nedostupanBarbie doll na insta
Baš si ograničen čovjek. Pravo netreba ništa objavljivati.pa ispisano je jasno sta sve nudi.. e sad hoces da mi pitamo umjesto tebe dal radi i sta vise.. msm mozemo i racun da ti dopunimo pa da saam nazovess.. kako god
u novembru teskoima li sta pored puta za pokupit u bih?
Mozes link od instagrama ne mogu je naci,jel iz sarajeva?dobio slike broj al nedostupan
Mozes link od instagrama ne mogu je naci,jel iz sarajeva?
Onda si peder druže…a tek si sad shvatio ahahahhaahaahhaDođeš da jebeš budeš jeban neprocjenjivo iskustvo![]()
Ja bio evo sinoc kod Brune požalio sam sto sam otišao. Prije mene je imala ko zna koliko klijenata, sva se usmrdila na znoj i ona a i picka joj, koliko sam skontao da se nije ni oprala od ko zna koliko kurčeva prije mene….zgadio sam se sam sebi sto sam to vidio i osjetio…Kontakt
Bio sam prošle sedmice, najbolja picka od svih tu navedenih, sve je tako kako izgleda, njene slike, uredna, čista, mirisna, silikoni, prelijepa, prezgodna, živa vatra, urnebesno iskustvo. Idem opet i ne zalim druže. Zao mi sto sam bacio pare na Brazilke, jebale mi one mater, smrad mi njihovog znoja i picke ostao u nosu evo i sad ga osjetim. Fuj jebo im pas mater smrdljivu.Da li se još uvek bavi ovim biznisom ?
Pa da se javim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |