Mozes link od instagrama ne mogu je naci,jel iz sarajeva?dobio slike broj al nedostupan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes link od instagrama ne mogu je naci,jel iz sarajeva?dobio slike broj al nedostupan
Mozes link od instagrama ne mogu je naci,jel iz sarajeva?
Onda si peder druže…a tek si sad shvatio ahahahhaahaahhaDođeš da jebeš budeš jeban neprocjenjivo iskustvo![]()
Ja bio evo sinoc kod Brune požalio sam sto sam otišao. Prije mene je imala ko zna koliko klijenata, sva se usmrdila na znoj i ona a i picka joj, koliko sam skontao da se nije ni oprala od ko zna koliko kurčeva prije mene….zgadio sam se sam sebi sto sam to vidio i osjetio…Kontakt
Bio sam prošle sedmice, najbolja picka od svih tu navedenih, sve je tako kako izgleda, njene slike, uredna, čista, mirisna, silikoni, prelijepa, prezgodna, živa vatra, urnebesno iskustvo. Idem opet i ne zalim druže. Zao mi sto sam bacio pare na Brazilke, jebale mi one mater, smrad mi njihovog znoja i picke ostao u nosu evo i sad ga osjetim. Fuj jebo im pas mater smrdljivu.Da li se još uvek bavi ovim biznisom ?
Pa da se javim
50% suga 50% da ima kurca... Sad ko voli neka izvoliIli je Google Translate opet malo popio ili je i Bruna trans.
Nataly Banja Luka, Independent | City of Love
Zdravo ljubavi, ja sam Brazilac, rođen sam u Rio de Žaneiru, jako sam zgodan u krevetu, volim da popušim savršeno, imam veliko dupe, ukusne grudi, imam savršen ten, moj seks je nezaboravno, dodjite i upoznajte me, ...cityoflove.com
Pisali su po forumu,da je usluga vrh,ali je kao skupa ... sad ko voli, nek izvoli...Ekipa, treba mi neko relevantno iskustvo sa Ines iz BL. Da li se isplati i da li su ovo njene slike? Malo izgledaju doradjene i čini se predobra.
Ines Banja Luka, Independent | City of Love
Hello baby, I am an extraordinary lady, perfect for relaxing evening. Discreet, reliable and luxury companion, someone who you can have lots and lots of fun together. I guarantee that you will always have the best time ...cityoflove.com
Jeste musko provjereno sve bio dogovorio javila se djevojka bila i kada dodjes zoves ili se nece javi ili se javi i cuti neprica nista tako da znate nenasjedajte lpMislim da je musko iza tog broja.
Ma Tuzla je mrtva što se tiče domaćih, volio bi da grijesim.Jeste musko provjereno sve bio dogovorio javila se djevojka bila i kada dodjes zoves ili se nece javi ili se javi i cuti neprica nista tako da znate nenasjedajte lp
Jeli jos maloljetna ?Barbie doll na insta
Top zenska. Od usluge, higijene do izgleda. 150 eura pola sata. Full usluga...Ili je Google Translate opet malo popio ili je i Bruna trans.
Nataly Banja Luka, Independent | City of Love
Zdravo ljubavi, ja sam Brazilac, rođen sam u Rio de Žaneiru, jako sam zgodan u krevetu, volim da popušim savršeno, imam veliko dupe, ukusne grudi, imam savršen ten, moj seks je nezaboravno, dodjite i upoznajte me, ...cityoflove.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|