Mostarac_Infinity
Well-known member
NemaIma li koja na području Posušje Grude Široki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NemaIma li koja na području Posušje Grude Široki?
Kad bi ti znala šta je trojkaDrugarica i ja danas (četvrtak) od 16h do 19h
Radimo trojke!
066 278 871
#crnka
Jest moj otac kaze dobre pickeTuzlaci jel ko bi sa ovih 9 na EGU???
Ma brate kaze nedavno crnka, nema ni ljubljenja između njih 2, bgt trebale bi se i lizati ako im kažešTa trojka bi trebala minimum biti njih dvije spremne odmah na vratima da me oralno zadovolje. Ne svidja mi se da jedna pusi, da drugu jebem. Ne vidim to kao trojku.
Ma jok cistuniceMa brate kaze nedavno crnka, nema ni ljubljenja između njih 2, bgt trebale bi se i lizati ako im kažeš
Pretrazi imas par iskustava sa njom .Safira? Iskustva? Trenutno je u Tuzli.
250 eura hoceDali je neko bio ???
A sta cemo sa onima koje nemogu uci u djamiju...druze.. doduse...ako nemas verovanje...zivot ostaje sirimasni za ....nadanje..Nedelju idu u crkvu da pomole za jos klinata
Šta god radioNedelju nece da rade nijedna
Nemam ja nista protiv dobre preporuke cak sta vise za to i sluzi forum.Al ti neznas nista drugo i napisat osim Snjeze i sta drugo mislit nego da sama sebe reklamiras svaka tvoja objava snjeza.
Nisam bio kod nje niti imam namjeru otic a samo kurave koriste izraz DRKAĐIJO.A ti mozes pisat u pp ako zelis i poslat broj da ti dam par brojeva pa da vidis sta je kako ti kazes ulozeno dobijeno.A sto se tice psihologa posjeti ga ti jer ocito si zaluđen snjezom jer svaka druga objava ona il si spavo na mrvama nesto nije dobro.
Nemoj bogati ti govorit ko sta po forumu od juce si clan i odma donosiš zakljucke.Ima ih ovde koji su dobili prave brojeve od mene.Pa stoga mozes mi se napusit kurca.Nece on ni kod jedne . Jel hoce da drka kurac po forumu
Najprijatnija djevojka definitivnoDrugarica i ja danas (četvrtak) od 16h do 19h
Radimo trojke!
066 278 871
#crnka
Sad se obje jebuTa trojka bi trebala minimum biti njih dvije spremne odmah na vratima da me oralno zadovolje. Ne svidja mi se da jedna pusi, da drugu jebem. Ne vidim to kao trojku.
I po nacinu pisanja se vidi da si jedna te ista osoba sa vise profilaNemoj bogati ti govorit ko sta po forumu od juce si clan i odma donosiš zakljucke.Ima ih ovde koji su dobili prave brojeve od mene.Pa stoga mozes mi se napusit kurca.
SlaboIma li ista novo za Mostar ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|