Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neki brojSnjeza definitivno najbolji odnos uloženo-dobijeno.al dosadi i kod nje stalno.ako ima neko još kakvu da radi pošteno neka ostavi kontakt
Kolko znam nije na tržniciKakva je Simona sto masira u Mostaru kod tržnice
Moze broj od ZeljkeAko nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Moze i meni brojeviAko nekog zanimaju brojevi Banjalucka regija neka se javi u privatno.
Imam dosta brojeva,provjereno.
A moze i razmjena brojeva,poslacu svima,nije problem.
Hvala
Moze meni broj?Ako nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Odakle je i moze brojOdlicno pusi idem kod nje redovno za 20 maraka popusi
Ima li kakav brojIsplati se otici dobra je bas i trudi se da ti ugodi, mene jedva pusti iz stana i jos me ishvata za guzicu.
Moze li broj?? Hvala unaprijedMoze broj od Zeljke
Mozeli brojMoze broj od Zeljke
Posalji link te brunePa pazi prijatelju neko se zadovoljava mrvicama a neko voli čokoladu. Bolje je sa Brunom za 100e 45min (lično bio) nego sa nekom i 2h. Koji ću klinac 2h sa njom,da heklamo jel ili karte da igramo? Slabo ti znaš sta je uzivanje kad uporedjujes njih dve.
Snjezo lutko javi se u pp da vidimo sta je izvedivoKako je ljepota ,,,u pogledu...tako i uzivanje u sexu odlucuje najveci polni organ...mozak...a neku na brzake...ima uzivanje...a nekom i 2 sata malo...to dodje sa godinama...moj druze...sto ljufi...sto cudi...nebi ni valjalo da smo svi isti..jer...razlicitost...veze ljude...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|