Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neki brojSnjeza definitivno najbolji odnos uloženo-dobijeno.al dosadi i kod nje stalno.ako ima neko još kakvu da radi pošteno neka ostavi kontakt
Kolko znam nije na tržniciKakva je Simona sto masira u Mostaru kod tržnice
Moze broj od ZeljkeAko nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Moze i meni brojeviAko nekog zanimaju brojevi Banjalucka regija neka se javi u privatno.
Imam dosta brojeva,provjereno.
A moze i razmjena brojeva,poslacu svima,nije problem.
Hvala
Moze meni broj?Ako nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Odakle je i moze brojOdlicno pusi idem kod nje redovno za 20 maraka popusi
Ima li kakav brojIsplati se otici dobra je bas i trudi se da ti ugodi, mene jedva pusti iz stana i jos me ishvata za guzicu.
Gospodine...ako sete se nasli prozvanim...ne treba da vredjate...nikoga...to govoru samo o vasem dometu...intekektualnih sposobnosti...a sto se tice mojih objava...za Snjezu...nemislis valjda da tu preporucujem nekog po Sarajevu.kada tamo budem jednom godisnhe ili po Minhenu kada vi niste tamo..preporucujem domace cure..brazilke mi ovde dosadile u pecalbi...preporucio bih i Maju...al cura vise nije u BL...a ako sebe smatras Maco mudkarcom...sta trazis na fodumu...jado...jadni...imas komplekse...idi covece lijeci se dok ne bude kasno...i ne kaci se vise za moj komentar...Nemoj bogati ti govorit ko sta po forumu od juce si clan i odma donosiš zakljucke.Ima ih ovde koji su dobili prave brojeve od mene.Pa stoga mozes mi se napusit kurca.
Svako ima pravo da bira...vas izbor je Bruna..das 100e...20..min...30...maksimalno....i osrane ti prica...bio sam sa brazilkom...a kod Snjeze...das 100e..osrane ti...serijal...uzitaka.....i osrane se ponekad i 2 sata...i vise...al mentaliten naseg coveka je rakav....kakav je...vidis...ja nisam za takvo razmisljanje...ja se odlucujem za uzivanje...Snježa ništa posebno nije ,za uloženo se mnogo bolje može dobiti ...pa bolje je Bruni 100e dati barem jebeš kvalitet. Tako da nemojte stati da je Snježa -Snježo kvalitet...koliko profila imaš jbt
Moze li broj?? Hvala unaprijedMoze broj od Zeljke
Mozeli brojMoze broj od Zeljke
Posalji link te brunePa pazi prijatelju neko se zadovoljava mrvicama a neko voli čokoladu. Bolje je sa Brunom za 100e 45min (lično bio) nego sa nekom i 2h. Koji ću klinac 2h sa njom,da heklamo jel ili karte da igramo? Slabo ti znaš sta je uzivanje kad uporedjujes njih dve.
Kako je ljepota ,,,u pogledu...tako i uzivanje u sexu odlucuje najveci polni organ...mozak...a neku na brzake...ima uzivanje...a nekom i 2 sata malo...to dodje sa godinama...moj druze...sto ljufi...sto cudi...nebi ni valjalo da smo svi isti..jer...razlicitost...veze ljude...Posalji link te brune
Snjezo lutko javi se u pp da vidimo sta je izvedivoKako je ljepota ,,,u pogledu...tako i uzivanje u sexu odlucuje najveci polni organ...mozak...a neku na brzake...ima uzivanje...a nekom i 2 sata malo...to dodje sa godinama...moj druze...sto ljufi...sto cudi...nebi ni valjalo da smo svi isti..jer...razlicitost...veze ljude...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|