Leonardoliam
Well-known member
Šta god radioNedelju nece da rade nijedna
Nedelju odmaraj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta god radioNedelju nece da rade nijedna
Nemam ja nista protiv dobre preporuke cak sta vise za to i sluzi forum.Al ti neznas nista drugo i napisat osim Snjeze i sta drugo mislit nego da sama sebe reklamiras svaka tvoja objava snjeza.
Nisam bio kod nje niti imam namjeru otic a samo kurave koriste izraz DRKAĐIJO.A ti mozes pisat u pp ako zelis i poslat broj da ti dam par brojeva pa da vidis sta je kako ti kazes ulozeno dobijeno.A sto se tice psihologa posjeti ga ti jer ocito si zaluđen snjezom jer svaka druga objava ona il si spavo na mrvama nesto nije dobro.
Nemoj bogati ti govorit ko sta po forumu od juce si clan i odma donosiš zakljucke.Ima ih ovde koji su dobili prave brojeve od mene.Pa stoga mozes mi se napusit kurca.Nece on ni kod jedne . Jel hoce da drka kurac po forumu
Najprijatnija djevojka definitivnoDrugarica i ja danas (četvrtak) od 16h do 19h
Radimo trojke!
066 278 871
#crnka![]()
Sad se obje jebuTa trojka bi trebala minimum biti njih dvije spremne odmah na vratima da me oralno zadovolje. Ne svidja mi se da jedna pusi, da drugu jebem. Ne vidim to kao trojku.
I po nacinu pisanja se vidi da si jedna te ista osoba sa vise profilaNemoj bogati ti govorit ko sta po forumu od juce si clan i odma donosiš zakljucke.Ima ih ovde koji su dobili prave brojeve od mene.Pa stoga mozes mi se napusit kurca.
SlaboIma li ista novo za Mostar ?
Jel moze neki brojSnjeza definitivno najbolji odnos uloženo-dobijeno.al dosadi i kod nje stalno.ako ima neko još kakvu da radi pošteno neka ostavi kontakt
Kolko znam nije na tržniciKakva je Simona sto masira u Mostaru kod tržnice
Moze broj od ZeljkeAko nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Moze i meni brojeviAko nekog zanimaju brojevi Banjalucka regija neka se javi u privatno.
Imam dosta brojeva,provjereno.
A moze i razmjena brojeva,poslacu svima,nije problem.
Hvala
Moze meni broj?Ako nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Odakle je i moze brojOdlicno pusi idem kod nje redovno za 20 maraka popusi
Ima li kakav brojIsplati se otici dobra je bas i trudi se da ti ugodi, mene jedva pusti iz stana i jos me ishvata za guzicu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|