I mene, može i u pp.I mene zanima da li je iko bio sa ovom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene, može i u pp.I mene zanima da li je iko bio sa ovom
I meneI mene, može i u pp.
Jest vala bzvZnam je ja licno iz lukavice je Milica bzv je
Stari profil, rekao bih laznjak.Neko imao iskustvo s njom imaju tri profila.?
Moguće ako izgledaš nadprosječno il imaš paraNesto razmišljam, zar je moguće da utoliko mjeri žene ne vole sex da je nemoguće naći neku za kombinaciju u kojoj će oboje uživati.zar treba da plaćam za sex i ženi u braku i za sex van braka.. ..
Nisu poštene definitivno, već s nosem u oblacima1% je muškaraca natprosjecmog izgleda, i 1% sa mnogo para... Dakle ne mogu sve žene sa ta 2% muškaraca......žena ima više nego muškaraca....i dakle, pitam se zar smo toliko loši, ili su žene toliko poštene da ne žele da slušaju strast....
Ja joj pisao, nista ne odgovaraI mene, može i u pp.
Zato ih pola same neudane,sa cukama setaju ili sa mamom pod ruku.Ok je biti izbirljiv ali daleko da su ona savrsena bica.Problem sto su ih digle drustvene mreze,svaka prosjecna pa i ispodprosjecna ima bruku pratilaca i lajkova,normalno da ce biti u oblacima.Dok recimo prosjecni muskarac nema teorije da je popularan osim ako nije neki kurac s o ruznijim da ne pricam.Nisu poštene definitivno, već s nosem u oblacima
Ako im je mjerilo nečeg br lajkova il nekih fb pratitelja nek se roknu odmahZato ih pola same neudane,sa cukama setaju ili sa mamom pod ruku.Ok je biti izbirljiv ali daleko da su ona savrsena bica.Problem sto su ih digle drustvene mreze,svaka prosjecna pa i ispodprosjecna ima bruku pratilaca i lajkova,normalno da ce biti u oblacima.Dok recimo prosjecni muskarac nema teorije da je popularan osim ako nije neki kurac s o ruznijim da ne pricam.
Nije ti to 2% to je 0,1% genije1% je muškaraca natprosjecmog izgleda, i 1% sa mnogo para... Dakle ne mogu sve žene sa ta 2% muškaraca......žena ima više nego muškaraca....i dakle, pitam se zar smo toliko loši, ili su žene toliko poštene da ne žele da slušaju strast....
Nekad radila u Hrasnom. Njih dvoje u stanu. Iz viteza je bila ta druga. Nista specijalno.Neko imao iskustvo s njom imaju tri profila.?
I mene zanimaIma li ko kakav kontakt za BL,moze u pp?
Vidim stiglo nesto novo u BL , ima li ko infoI mene zanima
Ne znam.o ćemo ti pričaš "genije". Ali očigledno nisi "uspio" dokučiti poentu..... i da ako imamo 1000 % muškaraca. 1% je bogato, a 1% natprpsjecno.. to je 2% od ukupnog broja muškaraca...e sada otkrij mi kako si došao do 0.1%......Nije ti to 2% to je 0,1% genije
ima li neka u BL da valja necemu?Vidim stiglo nesto novo u BL , ima li ko info
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|