BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ajde bogati ne serite više, neznam koji kurac izmišljate, znači imaš dvije cure za 300 km pola sata, koje su trenutno u Mostaru, sta mozeš u Mostaru dobiti realno, Nina u Zaliku pita 100 km za pola sata, ima joj 60 godina, svirate kurcu
nije da nisu u pravu
neko je postavio link:
svajcarska, FKK klub, za 95 fr. imas sve da koristis i pice dzaba da pijes, za 100 ili 150 fr. jebes, pogledaaj picke, e sad, u odnosu na njihove plate i nase kao i standarde.. i ovo je klub, van klubova je to jeftinije
meni licno ne smetaju te cijene,svak cijeni svoje ali generalno nije to to..

samo sekund preko 150 km je ponovo , a to sto se pojedine od nas trude da zarade i trude se da i tebi bude lijepo to je jel neki problem . Vidi nista nije problem ali na ono sto vi trazite da se radi za tih 150 km ne bi ti niko uradio . Ne vrijedam nikog niti ista slicno samo kazem , ako sam negdje gramaticki pogrijesila bosanski mi nije bas jaca strana lijep pozdrav 🤍🤍🤍
cekaj zar ne bude i vama lijepo?

samo sekund preko 150 km je ponovo , a to sto se pojedine od nas trude da zarade i trude se da i tebi bude lijepo to je jel neki problem . Vidi nista nije problem ali na ono sto vi trazite da se radi za tih 150 km ne bi ti niko uradio . Ne vrijedam nikog niti ista slicno samo kazem , ako sam negdje gramaticki pogrijesila bosanski mi nije bas jaca strana lijep pozdrav 🤍🤍🤍
Šta se to tako strašno traži za 150? Želim pušenje bez gume i svršavanje u usta, ako ti je to bauk onda ovo nije posao za tebe, plus što sam uredan, nit smrdim nit sam debel

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh