Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ona sa mejdana al se ne moze dobiti broj , i sigurno da ih ima josMarina je u Sarajevu svakako, a nismo mi "škrti", nego nema maserki brate pa da izabereš. Probaj sa nekom koja nudi sex, imas strankinje.
nema ni staro...Raja ima li sta novo za Prijedor i okolina
Pa eto ostavi momku ako znaš.Ima ona sa mejdana al se ne moze dobiti broj , i sigurno da ih ima jos
Mimi ili EminaIma li iko iskustva sa oglasom Una sa Col, Lukavica navodno?
Imali ko br od emineMimi ili Emina
Jebo mater pa jesi debil u picku materinu UNA,Mimi ,EminaImali ko br od emine
066/034-742Imali sta bl derventa tuzla doboj banja luka provjereno
Koje grad?066/034-742
Jesi li bio kod nje? Traži 150€ za pola sata. Pokazala 2 slike. Solidno izgleda ali mislim da je previšeBila je u Doboju, mislim da je i dalje
ja sam prezadovoljan sa njomJesi li bio kod nje? Traži 150€ za pola sata. Pokazala 2 slike. Solidno izgleda ali mislim da je previše
Kakvo bolan previše, to je vrijedno par minuta il par penetracija, ja bi dao duplo za 5 minutaJesi li bio kod nje? Traži 150€ za pola sata. Pokazala 2 slike. Solidno izgleda ali mislim da je previše
Jednom sam jednom sa drugarom, za trojku je vrhja sam prezadovoljan sa njom
Ciganka mlada, bile su dvije prije par godina pa joj neko kolegicu ubio. Uglavnom jucer gledam pokupi je kamiondzija, reko neki ljudi stvarno se ne boje za svoje zdravlje! Nisam birac, svasta bih, ali granica neka mora da se ima. Mada Mostar pravo slab po tom pitanju, ne znam sta je ovo. Rodni grad otisao u tri lijepeImate neku funjaru na ulazu u Mostar kod binga stopa na prvu nije losa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|