Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces nista pisati, bice ti ofirno. Kad dodjes pred navodnu adresu trazit ce ti x bon. Neko je to vec pisao...Pitam samo jbg zato sto meni ni jednom nije spomenula/spomenuo X bon. Trazi 200km za sat i to je to.
Ako budem u prolazu provjericu pa cu javitu sta je bilo na kraju, jenli "oridjidji" ili je fejk
Sta je sa crSarajevo do 25 godina? Bilo ko osim Crnke????
Radil sve?Skupa a nista posebno,arogantna itd
neneko nego je 30x pisano o tome..Neces nista pisati, bice ti ofirno. Kad dodjes pred navodnu adresu trazit ce ti x bon. Neko je to vec pisao...
radi.Sta je sa cr
Radil sve?
nije zajebancija, pero snabdijeva pola foruma.. a i ove narkomanke koje bez supstanci ne daju pickeSamo se ti zajebavaj, ozbiljno je i hitno.....
Ciganka?Imate neku funjaru na ulazu u Mostar kod binga stopa na prvu nije losa
E ne znam sta je vise mi na kineskinju bacalo hahahahahahaha proletio sam brzo ko kapu je neku imalaCiganka?
Uvjek neko spominje kraj Binga prema Vrapčićima al nisam gore pred mrak odavno prolazioE ne znam sta je vise mi na kineskinju bacalo hahahahahahaha proletio sam brzo ko kapu je neku imala
Ma dobra pravo, hoce li u Sarajevo dolaziti ?Ona je sexy prasica
Ciganka mlada, fina, al mahnita i peksina mislim Dragana odavno je tu. Bude po cijeli dan od autobusne do Binga.Uvjek neko spominje kraj Binga prema Vrapčićima al nisam gore pred mrak odavno prolazio
Bježi od njeCiganka mlada, fina, al mahnita i peksina mislim Dragana odavno je tu. Bude po cijeli dan od autobusne do Binga.
Pričali su da se buba za cvaju kupe kamiondžije, starci ...
preskočiJel ko bio s njom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|