Pazi da ne skineš virus....ETo online sam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi da ne skineš virus....ETo online sam
Hvala bratelepirac kod motocros staze ako su vrata još otvorena, i ovo
45°56'29.6"N 16°53'42.9"E
Iamm ja javi seimam ja nešto i mogu podjeliti , ali stime da ti prvi podjeliš
Nemam ništa za razmjenu ako želiš podijeliti brojeve od žena može u PP, hvala.Imam par brojeva od zena i parova sa podrucja bbz javite se da razmjenimo
Bila je jedna koja je prava ove ostale su fakeJel bio netko u Bjelovaru kod cura koje se oglašavaju na EEG ili je to fake?
Mislim da je ona Lorena bila pravaBila je jedna koja je prava ove ostale su fake
Mozda ti sada ova Barbara nije fake. Dok je bila u ZG krajem godine i pocetkom ove radila je s kolegicom, Tiffany. Bio sam kod Tiffany nekoliko puta, sjebo para kod nje da se jos oporavljam od nje i od proputovanja kroz AustrijuJel bio netko u Bjelovaru kod cura koje se oglašavaju na EEG ili je to fake?
Ok, to sam i pretpostavio da nije fake, znam da je bila u Zagrebu i radila zajedno sa Tiffany. Tiffany nema vec neko vrijeme na EGE, a kod nje sam bio nekoliko puta, tako da kod Barbare nisam ni isao.Barbara nije fake, bio sam kod nje danas.
Zenska odlicna, cista, uredna, apartman isto tako cist i uredan.
Rekla je da ce bit tjedan dana u bj ako ce but posla jer kaze da je apartman skup, pa zato pozurite ko hoce.
Oba oglasa na eeg su njena jer ima hrvatski i britanski broj.
Jedini problem je sta ne govori previse engleski, al zato ima prevoditelj, pa je sve lako.
Bolje izbjegavati,nudi gfe a jedva da se oce ljubit.Barbara nije fake, bio sam kod nje danas.
Zenska odlicna, cista, uredna, apartman isto tako cist i uredan.
Rekla je da ce bit tjedan dana u bj ako ce but posla jer kaze da je apartman skup, pa zato pozurite ko hoce.
Oba oglasa na eeg su njena jer ima hrvatski i britanski broj.
Jedini problem je sta ne govori previse engleski, al zato ima prevoditelj, pa je sve lako.
Ja nisam bio kod nje, nego kolegice s kojom je bila u ZG. Kod nje mi je bilo super prvi put pa sam ponavljao nekoliko puta, i po dva sata. Mislim da je skupila dosta za kartu za BrazilBolje izbjegavati,nudi gfe a jedva da se oce ljubit.
Sise kao mozes lizat al non stop se buni.
Za 200 sat vremena oral mora bit bez,tj mora bit mogucnost izbora.
Na vrijeme pazi toliko da nakon 45 minuta govori da je gotovo,blago receno uzas a nije ruzna cura uopce.Mogla bi bolje to sve odradivat.
Mene nije, kontaktirao sam je vecerasJel vas je ova Barbara trazila sliku da joj posaljete?
Previše dati 200€ za sat imaš i za 60€ cura koja se ljubi i sveBolje izbjegavati,nudi gfe a jedva da se oce ljubit.
Sise kao mozes lizat al non stop se buni.
Za 200 sat vremena oral mora bit bez,tj mora bit mogucnost izbora.
Na vrijeme pazi toliko da nakon 45 minuta govori da je gotovo,blago receno uzas a nije ruzna cura uopce.Mogla bi bolje to sve odradivat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|