Isao bih, vec sam potrosio vise od predvidenog ovaj mjesec u Zagrebu. Nisam se nadao da ce koja u BJ dociOdi pa nam.javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isao bih, vec sam potrosio vise od predvidenog ovaj mjesec u Zagrebu. Nisam se nadao da ce koja u BJ dociOdi pa nam.javi.
FejkIsao bih, vec sam potrosio vise od predvidenog ovaj mjesec u Zagrebu. Nisam se nadao da ce koja u BJ doci
kako znaš? misliš ili si provjerio?
Bio sam provjerio i dala mi je adresu i sve slikala ulaz i vrata tako da navalite 150€ pola sata a sat 200€kako znaš? misliš ili si provjerio?
Ja ju nisam trazio slike, samo je napisala adresu.Bio sam provjerio i dala mi je adresu i sve slikala ulaz i vrata tako da navalite 150€ pola sata a sat 200€
Kupi dekicu u plodinama za 10ak eura da ne moraš voziti auto na kemijskoekipa, moze neko dobro mjesto za karat u autu...bjelovar i okolica
Da nije baš prometno, al opet da mi nebi neki creep iskočio iz zbunja...Radi se o kolegici koja nebi u hotel pa ono....
lepirac kod motocros staze ako su vrata još otvorena, i ovoekipa, moze neko dobro mjesto za karat u autu...bjelovar i okolica
Da nije baš prometno, al opet da mi nebi neki creep iskočio iz zbunja...Radi se o kolegici koja nebi u hotel pa ono....
Imam ga videoI ja ga trazim
Pa posalji u inbox....bude nesto i od meneImam ga video
kalnik6@gmail.com moze na chatDaj broj
0915745055Samo na broj moba
Nemas wocapp0
0915745055
Viber....eventualno sutra instaliram whats....ili mozes na gmail chatNemas wocapp
NApisi broj javim ti se sutraSamo imam wocapp
ETo online samImam tvoj broj ja se tebi javim u to vrijeme
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|