D
Deleted member 4720
Guest
Jesi ti to sebe upravo usporedila s Božanstvom ili mi se samo cini?Ne mogu... Evo kao meni Venty primjerice.... Sad se kaje al u pogresno vreme...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti to sebe upravo usporedila s Božanstvom ili mi se samo cini?Ne mogu... Evo kao meni Venty primjerice.... Sad se kaje al u pogresno vreme...![]()
čimpanza može naučiti znakovni govor, ali struktura glasnica onemogućava mu da 'govori' u smislu ljudskog govora.Iznenadio bis seali zato razumiju motoricke vjezbe i svasta nesto, razumiju logiku, i shvacaju kako treba razmisljati. Uz dovoljno truda i vremena, siguran sam da bi i klavir svladale
![]()
Svatko vjeruje u nesto, a sto je to nesto... koga boli kuracma ne zagovaram ja tu neku vjeru konkretno
recimo od ajurvede mi paše teorija kako duša kad tijelo umre ..traži novo tijelo
opet mi je indikativan engleski slućaj i kak su oni postali protestanti ? jer se kralju prikarala nova žena a papa mu nije dao petu rastavu i ovaj ga stero u racku i englezići postali protestanti ?? i funkcioniraju super ko i svi drugi
po tom bi bilo : crkva je bezveze , nebitna...zato mislim da je samo osobna vjera bitna
Ovo s dusama mi je jos gluplje od katolicanstva, i klasicnog boga. Kog briga u koje tijelo prelazi "nasa" dusa ako to iduce tijelo nema nikakav benefit od toga. I cemu uopce tijelo od covjeka koje nema nikakve veze mora ispastati za nesto sto je dusa sjebala u nekom drugom tijelu lrije 1000 godinama ne zagovaram ja tu neku vjeru konkretno
recimo od ajurvede mi paše teorija kako duša kad tijelo umre ..traži novo tijelo
opet mi je indikativan engleski slućaj i kak su oni postali protestanti ? jer se kralju prikarala nova žena a papa mu nije dao petu rastavu i ovaj ga stero u racku i englezići postali protestanti ?? i funkcioniraju super ko i svi drugi
po tom bi bilo : crkva je bezveze , nebitna...zato mislim da je samo osobna vjera bitna
opet, složenije je. kad je riječ o usponu protestantizma imaš jako veliki broj povjesnih faktora zašto je do toga došlo.ma ne zagovaram ja tu neku vjeru konkretno
Budem, kad se vratim u civilizaciju uskoro...pogledaj video koje sam stavio: ograničenja imaju u fizionomiji. nije stvar 'inteligencije' ili 'osjećaja osobnosti' (jer je dokazano da čimpanze to imaju).
jebeš poli'tku.Kao što sebe crkva prikazuje kao neophodnog posrednika između čovjeka i Boga tako i HDZ sebe prikazuje kao nešto neophodno između Hrvata i Hrvatske. Ovim ne tvrdim da postoji Bog i čovjek. Samo je jedna i jedina vječna Hrvatska.
Ma sto pricas ti ahahaahahahahaa, ne vjerujem u nista natprirodnog poput boga ili svemira kojem je stalo do nas.pa po logici stvari si vjernik čim si živ , samo podsvijesno ...iz nekih razloga se opireš svjesno , ali to nije bitno
Sto je crkva nego politika....jebeš poli'tku.
Darwin nije bio dobro upoznat sa Mendelom (teorija hereditarnosti), a daleko je bio od otrića DNK: i jedno i drugo potkrepljuju Darwinovu početnu teoriju...nazad u knjižnicu!ali darvin sam je pred smrt priznao da mu teoriija ne drži vodu i da nije ok
Kod muskarca mi je izuzetno bitna sigurnost, stabilnost, oslonac... Nemamo o cemu pricat ako toga nema...
Znači kauč sa stalnim poslom .......... Da ne propadne misao
ne kažem da je stalo do nas , mi smo kao pojedinci nebitniMa sto pricas ti ahahaahahahahaa, ne vjerujem u nista natprirodnog poput boga ili svemira kojem je stalo do nas.
Platio mu papa Leon 13.ali darvin sam je pred smrt priznao da mu teoriija ne drži vodu i da nije ok
Ma di je to priznaoali darvin sam je pred smrt priznao da mu teoriija ne drži vodu i da nije ok
jebo i jedno i drugo...Sto je crkva nego politika....
elektro mikroskop je izum negdje 1930ih...od tada teorija evolucije se smatra manje više nepobitnim, stvar je samo karika u razvoju vrsta: treba konkretne dokaze za to, ali sama teorija ne može biti čvršća.Ma di je to priznao![]()
ma je , čito ja o tomeMa di je to priznao![]()
Darwin je tek načeo teoriju: dokazi su dolazili kasnije sa istančanjem znanstvene metode i novim otkrićima.ma je , čito ja o tome![]()
e to : fale im bitne karike , a to je ono kad je bog reko bu ....i sve je nastalo po njegovoj zapovijedi i kako je on htiojebo i jedno i drugo...
elektro mikroskop je izum negdje 1930ih...od tada teorija evolucije se smatra manje više nepobitnim, stvar je samo karika u razvoju vrsta: treba konkretne dokaze za to, ali sama teorija ne može biti čvršća.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|