Sisata i guzata
Well-known member
Kod muskarca mi je izuzetno bitna sigurnost, stabilnost, oslonac... Nemamo o cemu pricat ako toga nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Venty, necu te vise podjebavat, ali ti nemoj bockat i provocirat... drz se, i sretnoTi baš želiš čuti moj glas. Reci prvo tu šta hoćeš.
Reci da hoćeš jebati besplatno...što okolišaš.Razumijem te.. Međutim gledajući baš dokumentarce o prostitutkama i obitelji sam isto vidio da postoje zene koje to rade kao i svaki drugi posao.. Ono, pozdravi muza, poljubi djecu i ode radit,, vrati se doma s namirnicama za kuhanje.. Bas me zanimalo tvoje misljenje o tome.. Ja trenutno mislim da bi ja mogao zivjeti s takvom zenom ako je prema meni dobra.. mislim,, ne znam kak bi bilo kad bi bilo, ali trenutno ne vidim problem u tome..
Ma kakav bog? U to vjeruju jos samo djeca, pogledaj koliko u razvijenim EU zemljama ljudi vjeruje u Boga, uzmi Njemacku npr. pa sve ostale zemlje. Za 100 godina ce to sve nestati jer ljudi vise nisu naivni ko prije uz sve prisutne informacije i znanje koje imamo na dlanu. Hrvatska se nalazi u 1800 - oj godini po mnogocemu.inače ateisti ne postoje
svi barem podsvijesno vjeruju u boga
u jugi si imao u ck skj obrezane komuniniste ??? di ćeš veću potvrdu vjernosti bogu od fizičke , bili su to partijci s figom u đepu
Vjera u Boga... sta je to? Tko je Bog? Koliko ih ima? Ako ne ides u crkvu, i ne podrzavas je, ne volos pedofilcine iz iste i ako si protiv te kriminalne organizacije (crkve) jel to znaci da idemo u pakao? Sta je pakao a sta je raj? Kaze biblija "ne ubij" sta je s djecijim kosturima pronadjenim ispod crkva u Kanadi? Najveci ratovi su se vodili u ime Boga... eh eh ehinače ateisti ne postoje
svi barem podsvijesno vjeruju u boga
u jugi si imao u ck skj obrezane komuniniste ??? di ćeš veću potvrdu vjernosti bogu od fizičke , bili su to partijci s figom u đepu
Upravo takoVjera u Boga... sta je to? Tko je Bog? Koliko ih ima? Ako ne ides u crkvu, i ne podrzavas je, ne volos pedofilcine iz iste i ako si protiv te kriminalne organizacije (crkve) jel to znaci da idemo u pakao? Sta je pakao a sta je raj? Kaze biblija "ne ubij" sta je s djecijim kosturima pronadjenim ispod crkva u Kanadi? Najveci ratovi su se vodili u ime Boga... eh eh eh
Evo Mad... Prvi put se slazem s tobomUpravo tako
Brzo si izgorioVenty, necu te vise podjebavat, ali ti nemoj bockat i provocirat... drz se, i sretno
A nije prvi, ne laziEvo Mad... Prvi put se slazem s tobom
Ventura... Rekla sam ti stotinu puta vec da prekines...Brzo si izgorio
Ali blokirat cu te tako da te vise ni sam "Bog" odblokirat neceVentura... Rekla sam ti stotinu puta vec da prekines...
I sad ti javno kazem da cu te blokirat
Dobro ajde neću višeVentura... Rekla sam ti stotinu puta vec da prekines...
I sad ti javno kazem da cu te blokirat
Jel zelis da nastavim ? Meni nije problem, samo ti si taj koji ce plakat i zivcan slati poruke okolo a ne ja ne treba ti to. Budi miran, slusaj mamu sta ti kaze, da te ne izbaci iz kuce... deriste razmazenoBrzo si izgorio
Baaaa, pokopaj se klosaruDobro ajde neću više
Da si razmazeno deriste jesi...Dobro ajde neću više
pa gle , vjera u boga tj. strah od boga možda više drži društvo u kolko tolko normalnijoj situaciji nego strah od suda i zatvoraVjera u Boga... sta je to? Tko je Bog? Koliko ih ima? Ako ne ides u crkvu, i ne podrzavas je, ne volos pedofilcine iz iste i ako si protiv te kriminalne organizacije (crkve) jel to znaci da idemo u pakao? Sta je pakao a sta je raj? Kaze biblija "ne ubij" sta je s djecijim kosturima pronadjenim ispod crkva u Kanadi? Najveci ratovi su se vodili u ime Boga... eh eh eh
Ne vjerovat u evoluciju koja je dokazana je kao da izaberes nevjerovat u gravitaciju.pa gle , vjera u boga tj. strah od boga možda više drži društvo u kolko tolko normalnijoj situaciji nego strah od suda i zatvora
čemu služi pravna diploma ? legalizaciji pljačke
tak da nebih se ja odrekao tradicije iz tih razloga , inače ne idem u crkvu ali vjerujem u boga ...ono drito bez crkve
ne vjerujem u veliki prasak i evoluciju majmuna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|