Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam vremena. Uvijek imam novaca, nikad nisam čekao plaću.Venti, pa koliko ti treba da odgovoris? Jel jos smisljas ili si pitao mamu da ti pomogne sloziti poruku ?
Zasto je uvijek u zeni problem?!?
Citala sam o tome nesto...Mislim da je problem tu negdje 50/50 % što se tiče odgovornosti među spolovima.
Bibliju (niti ostale svete knjige) ne treba shvaćati doslovno. Čak ni svećenici je danas ne shvaćaju doslovno.
7 dana postanka je zapravo 7 vremenskih perioda. Sada koliko je svaki od tih perioda trajao, to još pouzdano ne znamo.
Priča o Adamu i Evi i o jabuci se može metaforički prevesti. Mislim da se prije tu radilo o skupini prvih ljudi, a personificirani su u obliku samo Adama i samo Eve. Od te skupine su kasnije nastali ostali ljudi.
U stvarnosti, doslovno jedenje jabuke nije bio problem, nego nešto metaforički rečeno kroz tu jabuku i zmiju. Nešto nedopušteno je definitivno napravljeno od strane prvobitnih ljudi, pa su prognani iz rajskog vrta, jer su se izopačili.
Treba dokučiti što znači jabuka, zmija i prvi ljudski par.
Zanimljivo, DNK svih bića je zmijolika u obliku dvostruke zavojnice. A, tu se kriju neke nepoznate stvari. Npr. dokazano je da ljudi koji su primili transplantirane organe od drugih, mogu poprimiti sjećanja i osobnost koja su samo svojstvena davaocu, kao da je svijest transplantiranog tkiva sa davaoca prešla na primaoca. Možda DNK nosi u sebi svijest života i u njoj se pohranjuje svijest?
Zato značenje zmije može se protumačiti ne isključivo kao đavolje, nego kao neku borbu dviju zmija: jedna dobra i jedna loša. Obje su isprepletene jedna unutar druge. Obje nose neku svijest.
vidi se da gledaš mišekove : na rubu znanostiMislim da je problem tu negdje 50/50 % što se tiče odgovornosti među spolovima.
Bibliju (niti ostale svete knjige) ne treba shvaćati doslovno. Čak ni svećenici je danas ne shvaćaju doslovno.
7 dana postanka je zapravo 7 vremenskih perioda. Sada koliko je svaki od tih perioda trajao, to još pouzdano ne znamo.
Priča o Adamu i Evi i o jabuci se može metaforički prevesti. Mislim da se prije tu radilo o skupini prvih ljudi, a personificirani su u obliku samo Adama i samo Eve. Od te skupine su kasnije nastali ostali ljudi.
U stvarnosti, doslovno jedenje jabuke nije bio problem, nego nešto metaforički rečeno kroz tu jabuku i zmiju. Nešto nedopušteno je definitivno napravljeno od strane prvobitnih ljudi, pa su prognani iz rajskog vrta, jer su se izopačili.
Treba dokučiti što znači jabuka, zmija i prvi ljudski par.
Zanimljivo, DNK svih bića je zmijolika u obliku dvostruke zavojnice. A, tu se kriju neke nepoznate stvari. Npr. dokazano je da ljudi koji su primili transplantirane organe od drugih, mogu poprimiti sjećanja i osobnost koja su samo svojstvena davaocu, kao da je svijest transplantiranog tkiva sa davaoca prešla na primaoca. Možda DNK nosi u sebi svijest života i u njoj se pohranjuje svijest?
Zato značenje zmije može se protumačiti ne isključivo kao đavolje, nego kao neku borbu dviju zmija: jedna dobra i jedna loša. Obje su isprepletene jedna unutar druge. Obje nose neku svijest.
Najizopacenije do sad, a zivimo u najmijrnijem dobu od 2 svj. rata. U vecem dijelu svijeta je mir. Ako mislis da sada zivimo u najizopacenijem dobu, sto bi onda tek rekla prije nekih par sto godina unazad, gdje te bilo tko mogao silovati, ubiti, zapaliti i nikom nista. Samo nestanes, ljudski vijek je bio 30 godina u prosjeku. Zivimo u najljepsem i najmirnijem dobu u povijesti covjecanstva. To sto su bogatstva nejednako raspodijeljena po svijetu, tako je bilo i prije, samo daleko gore.Citala sam o tome nesto...
Ali pogle danasnji svijet i ljude... Mislim da je ovo oko nas najizopacenije do sad...
Sto nas tek ceka...
Ovo o borbi izmedu dviju zmija ima veze sa onim tekstom o savjescu... Samo savjest te sprijecava da ne odes "na drugu stranu"...
I dan danas je tako, samo ovisi gdje se nalazisNajizopacenije do sad, a zivimo u najmijrnijem dobu od 2 svj. rata. U vecem dijelu svijeta je mir. Ako mislis da sada zivimo u najizopacenijem dobu, sto bi onda tek rekla prije nekih par sto godina unazad, gdje te bilo tko mogao silovati, ubiti, zapaliti i nikom nista. Samo nestanes, ljudski vijek je bio 30 godina u prosjeku. Zivimo u najljepsem i najmirnijem dobu u povijesti covjecanstva. To sto su bogatstva nejednako raspodijeljena po svijetu, tako je bilo i prije, samo daleko gore.
Jao Max meni je tesko s tobom o ozbiljnim temama...Najizopacenije do sad, a zivimo u najmijrnijem dobu od 2 svj. rata. U vecem dijelu svijeta je mir. Ako mislis da sada zivimo u najizopacenijem dobu, sto bi onda tek rekla prije nekih par sto godina unazad, gdje te bilo tko mogao silovati, ubiti, zapaliti i nikom nista. Samo nestanes, ljudski vijek je bio 30 godina u prosjeku. Zivimo u najljepsem i najmirnijem dobu u povijesti covjecanstva. To sto su bogatstva nejednako raspodijeljena po svijetu, tako je bilo i prije, samo daleko gore.
Mislis da ne postoji "seksualna radnica" koja ne može razdvojiti musterije/sex i decka? Ono, shvatit posao kao posao?Mislim sad je to mozda malo grubo receno jer ja polazim od sebe... Znaci nismo svi isti... Ali ti trebas moc na dan odradivat x likova i vracat se decku...
Ja mogu al on ne mozeMislis da ne postoji "seksualna radnica" koja ne može razdvojiti musterije/sex i decka? Ono, shvatit posao kao posao?
Da, samo daleko manje naspram prije gdje je tako bilo svugdje.I dan danas je tako, samo ovisi gdje se nalazis
Ženska nek ih ima 7 dnevno ajmo rec i onda dođe dečku i on oce seks misliš da će se njoj Dat nakon 7 ovih. Ili sad zamisli frajer ju jebe i shvati da ju je prije njega još 6 njih jebalo. Govorimo o tome da mu je cura prostitutka. Nije isto sad ko i ja ili bilo ko dođe kod neke po usluge jer znamo da joj dan nismo prvi, al nije nam cura pa ajd znas u šta se upuštatas, al da ti je cura nisam siguran bas da bi ti bilo svejedno da je 6 likova dnevno obradi i onda dođe tebi i ajd smilije se i sad si ti na potezu.Mislis da ne postoji "seksualna radnica" koja ne može razdvojiti musterije/sex i decka? Ono, shvatit posao kao posao?
Ma joj molim te ne prdi i ne pametuj, nego lijepo objasni ako imas sto ili nemoj. Sto je to toliko tebi izopaceno sada ili sto slijedi a da u povijesti covjecanstva nije bilo 1000 puta gore.Jao Max meni je tesko s tobom o ozbiljnim temama...
Nema to veze sa financijama...
Predosadan si mi za raspravu...Ma joj molim te ne prdi i ne pametuj, nego lijepo objasni ako imas sto ili nemoj. Sto je to toliko tebi izopaceno sada ili sto slijedi a da u povijesti covjecanstva nije bilo 1000 puta gore.
Naravno da moze i ima.Mislis da ne postoji "seksualna radnica" koja ne može razdvojiti musterije/sex i decka? Ono, shvatit posao kao posao?
Onda odjebi od mene i ne spominji me vise.Predosadan si mi za raspravu...
Razumijem te.. Međutim gledajući baš dokumentarce o prostitutkama i obitelji sam isto vidio da postoje zene koje to rade kao i svaki drugi posao.. Ono, pozdravi muza, poljubi djecu i ode radit,, vrati se doma s namirnicama za kuhanje.. Bas me zanimalo tvoje misljenje o tome.. Ja trenutno mislim da bi ja mogao zivjeti s takvom zenom ako je prema meni dobra.. mislim,, ne znam kak bi bilo kad bi bilo, ali trenutno ne vidim problem u tome..A i koji razlog bi imala da se nastavim ovime bavit u vezi, braku...
Mislim ako je do toga nisam se morala ni udavati....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|