Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze ona, ja tebe nikad prva ne spominjem, jok moja pokojna baka me prva spominjeE pa onda napisi recenziju lijepo...
Ti si taj novi..
Evo Mad max ce ti pomoci...
Da evo dobila sam inspiraciju...Kaze ona, ja tebe nikad prva ne spominjem, jok moja pokojna baka me prva spominje
Sve ok, volim ja tvoju inspiraciju, lijepo sto pratis moj napredak, lijepo je viditi da se netko brine o meni.Da evo dobila sam inspiraciju...
Vidim da si napredovao... Poceo pisat recenzije.. Pa uputi mladica, pokazi mu pravi put...
Ne mozes ne vidjet... Drago mi sto napredujes ali prenesi to znanje sad na mlade generacije... Onako kako je tebi Marijole prenosio....Sve ok, volim ja tvoju inspiraciju, lijepo sto pratis moj napredak, lijepo je viditi da se netko brine o meni.
Ne prenosim tudje retardacije, od njega sam samo naucio kakav nisam i ne zelim biti prema drugima.Ne mozes ne vidjet... Drago mi sto napredujes ali prenesi to znanje sad na mlade generacije... Onako kako je tebi Marijole prenosio....
Eto vidis... Odmah ides u napad...ipak nisi nista napredovao....Ne prenosim tudje retardacije, od njega sam samo naucio kakav nisam i ne zelim biti prema drugima.
Daj me poduči kako si onomad spustio 1950 na 1800 kn ( slučaj sa pozama od 10 minuta ) ? Šta joj kažeš, nemam više od 1800, ne dam više od 1800, moliš i kumiš da ti da za 1800, ona ti sama ponudi za 1800? Ja sam truba za cjenkanje, to mi djeluje kao da prosim.Sve ok, volim ja tvoju inspiraciju, lijepo sto pratis moj napredak, lijepo je viditi da se netko brine o meni.
Istina i realno stanje nisu napad, nego cinjenice i sigurno me vas dvoje necete uciti o zivotu.Eto vidis... Odmah ides u napad...ipak nisi nista napredovao....
Uzas ćisto se meni desilo , paranoja strava ....od neke domaće miksavele neprovjerene , i prestao davno od straha haha
dok sam motao čisti maroko ...sve pet , smijalica ili one pametne duboke furke s zamišljenom facom ...da, jednom sam na maroku profuro da svi naduvani cijelog svijeta dolaze u neki crveno osvijetljeni grad i tu se zabavljaju, karaju i to haha , možda jer sam prije toga bio u amsterdamu
ovo drugo kad me klepilo usro sam se , a bila je trip trava ...tak da je paranoja prava , ko tvoja ...ono živiš ju
Uzasisto se meni desilo , paranoja strava ....od neke domaće miksavele neprovjerene , i prestao davno od straha haha
dok sam motao čisti maroko ...sve pet , smijalica ili one pametne duboke furke s zamišljenom facom ...da, jednom sam na maroku profuro da svi naduvani cijelog svijeta dolaze u neki crveno osvijetljeni grad i tu se zabavljaju, karaju i to haha , možda jer sam prije toga bio u amsterdamu
ovo drugo kad me klepilo usro sam se , a bila je trip trava ...tak da je paranoja prava , ko tvoja ...ono živiš ju
Vratite EDIT ovo nema smisla viseUzas ć
HahaVratite EDIT ovo nema smisla vise
Onda joj kazi da se potrudi malo.A kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvori
Hahahaha paaaa sad..Baš i nisu nešto dobre Recimo 2 dobre 5 loših
Ja one koji imaju kostura zovem fejkeri. I dobit ću što želim, ne brini.Ali da, znam da si druker, i previse razmazen. Kad nesto nije po tvom ili kad ne dobijes ono sto zelis... takve inace zovem "pickice"
Jbt, ja ne mogu vjerovat koliko si ti glupa osobaJa one koji imaju kostura zovem fejkeri. I dobit ću što želim, ne brini.
Ne brinem. Boli me kurac. Znam da moras pricekat da mami stigne placa pa da mamica uplati nesto za svog sincica debilaJa one koji imaju kostura zovem fejkeri. I dobit ću što želim, ne brini.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|