Birtijaške čakule

Iznenadio bis se :) ali zato razumiju motoricke vjezbe i svasta nesto, razumiju logiku, i shvacaju kako treba razmisljati. Uz dovoljno truda i vremena, siguran sam da bi i klavir svladale :)
pogledaj video koje sam stavio: ograničenja imaju u fizionomiji. nije stvar 'inteligencije' ili 'osjećaja osobnosti' (jer je dokazano da čimpanze to imaju).

ma ne zagovaram ja tu neku vjeru konkretno
recimo od ajurvede mi paše teorija kako duša kad tijelo umre ..traži novo tijelo
opet mi je indikativan engleski slućaj i kak su oni postali protestanti ? jer se kralju prikarala nova žena a papa mu nije dao petu rastavu i ovaj ga stero u racku i englezići postali protestanti ?? i funkcioniraju super ko i svi drugi
po tom bi bilo : crkva je bezveze , nebitna...zato mislim da je samo osobna vjera bitna
Svatko vjeruje u nesto, a sto je to nesto... koga boli kurac :) eto, ja recimo vjerujem u sebe i svoje odluke :) Recimo Ventura ne vjeruje samom sebi, on je kao pas, pozoves ga i on ide, das mu kost i on je tvoj mezimac...

recimo od ajurvede mi paše teorija kako duša kad tijelo umre ..traži novo tijelo
opet mi je indikativan engleski slućaj i kak su oni postali protestanti ? jer se kralju prikarala nova žena a papa mu nije dao petu rastavu i ovaj ga stero u racku i englezići postali protestanti ?? i funkcioniraju super ko i svi drugi
po tom bi bilo : crkva je bezveze , nebitna...zato mislim da je samo osobna vjera bitna
Ovo s dusama mi je jos gluplje od katolicanstva, i klasicnog boga. Kog briga u koje tijelo prelazi "nasa" dusa ako to iduce tijelo nema nikakav benefit od toga. I cemu uopce tijelo od covjeka koje nema nikakve veze mora ispastati za nesto sto je dusa sjebala u nekom drugom tijelu lrije 1000 godina 😂😂😂 daj nemoj zajebavat.

opet, složenije je. kad je riječ o usponu protestantizma imaš jako veliki broj povjesnih faktora zašto je do toga došlo.

Kao što sebe crkva prikazuje kao neophodnog posrednika između čovjeka i Boga tako i HDZ sebe prikazuje kao nešto neophodno između Hrvata i Hrvatske. Ovim ne tvrdim da postoji Bog i čovjek. Samo je jedna i jedina vječna Hrvatska.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh