Hahahaha po komentarima tu po forumu, znaš znašNe znam ti ja nikoga i ne druzim se s tim svijetom iskreno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha po komentarima tu po forumu, znaš znašNe znam ti ja nikoga i ne druzim se s tim svijetom iskreno...
Ne znam ti ja nikoga osobno...Hahahaha po komentarima tu po forumu, znaš znaš
Bez brige, imam backup accountPrijavio bi te adminu, ali znam da si osjetljiv, ne bi izdržao novi ban
I kakvo je iskustvo nakon ove provjere?Zato jer uvijek svačiji broj provjerim zbog nekih prijašnjih iskustava.. Ne takvih kao sad, ali..
Jel ona ide na ovaj forum? Jesi joj provjerio history i cache na mobitelu?Hahahaha po komentarima tu po forumu, znaš znaš
Pa ne zbam iskreno..Šokantno na prvu ruku..Al opet kad sam se i zaljubio i zavolio, a ja budala koja kad zavoli prelazi preko svegaI kakvo je iskustvo nakon ove provjere?
Ma nisam..Ne diram ja njen mobitel..Jel ona ide na ovaj forum? Jesi joj provjerio history i cache na mobitelu?
Zavisi sad koje usluge nudi...što joj je specijalitet?Pa ne zbam iskreno..Šokantno na prvu ruku..Al opet kad sam se i zaljubio i zavolio, a ja budala koja kad zavoli prelazi preko svega
A nudi sve koliko sam skužioZavisi sad koje usluge nudi...što joj je specijalitet?
Ali je istražuješ okolo...nisi baš principijelan. Povjerenje je dobra stvar ali kontrola je još bolja.Ma nisam..Ne diram ja njen mobitel..
Realno, što ćeš joj ti u životu?A nudi sve koliko sam skužio
Ako cita forum zna da pises o njoj... Odnosno previse si informacija tu iznio.. Facebook, provjera broja, stalni, novi..Ma nisam..Ne diram ja njen mobitel..
Ne čita..Ako cita forum zna da pises o njoj... Odnosno previse si informacija tu iznio.. Facebook, provjera broja, stalni, novi..
Pa šta će bilo tko bilo kome u životuRealno, što ćeš joj ti u životu?
Ali da, znam da si druker, i previse razmazen. Kad nesto nije po tvom ili kad ne dobijes ono sto zelis... takve inace zovem "pickice"Prijavio bi te adminu, ali znam da si osjetljiv, ne bi izdržao novi ban
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|