Hahaha koji taj?Znaci ti si taj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha koji taj?Znaci ti si taj ?
A istražuju moj zivotHahaha koji taj?![]()
Jel joj mozes priustit da se time vise ne bavi?A ušao sam u vezu nedavno sa jednom, i saznao da se bavi time. Zavolio sam ju jako, ali mi je u glavi urnebes![]()
Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.Jel joj mozes priustit da se time vise ne bavi?
Ako je pametna dovoljno pobjeci ce od ovoga sto dalje...
E a onda ti moras biti jaaako sirokih vidika i otvorenog uma da seces gradom s njom..
Onda prekrizi... Ima sklop u glavi taj zena i uvijek ce biti to sto je... Nema dalje..Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.
Znači kad kaže da me voli,lažeOnda prekrizi... Ima sklop u glavi taj zena i uvijek ce biti to sto je... Nema dalje..
Da te voli izasla bi iz toga...Znači kad kaže da me voli,laže![]()
Mislim sad je to mozda malo grubo receno jer ja polazim od sebe... Znaci nismo svi isti... Ali ti trebas moc na dan odradivat x likova i vracat se decku...Da te voli izasla bi iz toga...
A kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvoriDa te voli izasla bi iz toga...
Piši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.
Di si je upoznao?A kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvori
Hahahaha paaaa sad..Baš i nisu nešto dobreRecimo 2 dobre 5 loših
![]()
Pa otvori joj ti brate, sta gubi vrijeme s tobomA kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvori
Hahahaha paaaa sad..Baš i nisu nešto dobreRecimo 2 dobre 5 loših
![]()
E jbg kad ima stalnePiši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.
Ovog se nisam sjetilaPiši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.
Kako stalne, a pisu se recenzije...E jbg kad ima stalne![]()
A facebook..Di si je upoznao?
Hahahah pa ima stalne, ali dolaze i noviKako stalne, a pisu se recenzije...
Da li si joj ti jedini dečko?E jbg kad ima stalne![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|