Prijavio bi te adminu, ali znam da si osjetljiv, ne bi izdržao novi banMama ti nije dala djeparac, pa si joj ukrao iz novcanika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavio bi te adminu, ali znam da si osjetljiv, ne bi izdržao novi banMama ti nije dala djeparac, pa si joj ukrao iz novcanika?
Hahaha koji taj?Znaci ti si taj ?
A istražuju moj zivotHahaha koji taj?
Jel joj mozes priustit da se time vise ne bavi?A ušao sam u vezu nedavno sa jednom, i saznao da se bavi time. Zavolio sam ju jako, ali mi je u glavi urnebes
Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.Jel joj mozes priustit da se time vise ne bavi?
Ako je pametna dovoljno pobjeci ce od ovoga sto dalje...
E a onda ti moras biti jaaako sirokih vidika i otvorenog uma da seces gradom s njom..
Onda prekrizi... Ima sklop u glavi taj zena i uvijek ce biti to sto je... Nema dalje..Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.
Znači kad kaže da me voli,lažeOnda prekrizi... Ima sklop u glavi taj zena i uvijek ce biti to sto je... Nema dalje..
Da te voli izasla bi iz toga...Znači kad kaže da me voli,laže
Mislim sad je to mozda malo grubo receno jer ja polazim od sebe... Znaci nismo svi isti... Ali ti trebas moc na dan odradivat x likova i vracat se decku...Da te voli izasla bi iz toga...
A kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvoriDa te voli izasla bi iz toga...
Piši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.Ja mogu, ali ona ne želi baš prestati sa tim. Još kad čitam tu recenzije o njoj, katastrofa.
Di si je upoznao?A kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvori
Hahahaha paaaa sad..Baš i nisu nešto dobre Recimo 2 dobre 5 loših
Pa otvori joj ti brate, sta gubi vrijeme s tobomA kaže ništa nije vječno. Da ne bude još dugo,kao da sakupi love za nešto da si otvori
Hahahaha paaaa sad..Baš i nisu nešto dobre Recimo 2 dobre 5 loših
E jbg kad ima stalnePiši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.
Ovog se nisam sjetilaPiši i ti recenzije o njoj , naravno negativne...možda je to prosvijetli kad se smanji broj mušterija.
Kako stalne, a pisu se recenzije...E jbg kad ima stalne
A facebook..Di si je upoznao?
Hahahah pa ima stalne, ali dolaze i noviKako stalne, a pisu se recenzije...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|