Ja se tu najmanje blamiram od svihNe zivciras me nego se blamiras...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se tu najmanje blamiram od svihNe zivciras me nego se blamiras...
Nađem sutra neku pjesmu za tebe.Sta ucini crni Ventura
To je tvoj problem... Kasno palis...Nađem sutra neku pjesmu za tebe.
Lijepo rasta u pjesmi ima stih pa kažeNovaca nikad dosta tu se slazem haha a od droga nisam bila ni ko mladja ,a ima 10 godina da ne mogu ni joint zapalit okrene me odmah na paranoju ,mislim da je netko u stanu cujem zvukove cudne,pa sam par puta isla s nozem i s pasom obic cili stan ( naravno da nikad nije bilo nikoga ) i bacila sam ca...
Nismo u istoj pozicijiTo je tvoj problem... Kasno palis...
U kakvoj poziciji brate sto godina ti treba da odgovoris na poruku, kalkuliras, manipuliras, pises, brises... Ma daj ajdee...Nismo u istoj poziciji
A ti što pišeš o meni to svaki muškarac želi čuti. Srećom ja sam već sve prošao u životu pa me ne dira ništa.U kakvoj poziciji brate sto godina ti treba da odgovoris na poruku, kalkuliras, manipuliras, pises, brises... Ma daj ajdee...
Sig, jesi u Zg? Ajmo kod Mome, treba mi rakije.U kakvoj poziciji brate sto godina ti treba da odgovoris na poruku, kalkuliras, manipuliras, pises, brises... Ma daj ajdee...
Sta si prosao.. Imao si zenu, djecu, karijeru, propao si pa se dignuo nekoliko puta., ostao sam na svijetu, ostao bez novaca za hranu i osnovno... Bio si u zatvoru? Sta si prosao jbtA ti što pišeš o meni to svaki muškarac želi čuti. Srećom ja sam već sve prošao u životu pa me ne dira ništa.
Jesaaam... Uvijek brat moj... Cak ni ne pitam koja te nevolja nagnala na taj potezSig, jesi u Zg? Ajmo kod Mome, treba mi rakije.
Nikakva nevolja, ali mi je draže trošit na alkohol nego na ženeJesaaam... Uvijek brat moj... Cak ni ne pitam koja te nevolja nagnala na taj potez
Imas pravo apsolutno.... Alkohol te nikada nikada napustiti...Nikakva nevolja, ali mi je draže trošit na alkohol nego na žene
Ima i gorih stvari od togaSta si prosao.. Imao si zenu, djecu, karijeru, propao si pa se dignuo nekoliko puta., ostao sam na svijetu, ostao bez novaca za hranu i osnovno... Bio si u zatvoru? Sta si prosao jbt
Venty vjeruj mi da zivot okusio nisi...Ima i gorih stvari od toga
Ma nisam. Još u osnovnoj i srednjoj. Ne znaš ti.Venty vjeruj mi da zivot okusio nisi...
Znam sta ti pricam...
A to znam po tome sto te jebu tako male beznacajne glupaste stvari u zivotu kao npr odnos sa mnom(curom za pare), odnos sa ljudima sa foruma, lajkovi, pratitelji.... Mislim... Moj Boze...Venty vjeruj mi da zivot okusio nisi...
Znam sta ti pricam...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|