Trudi se on jebat sve u mozak. Također se trudi stavljat jedne te iste slike 100 puta . Očito boluje od demencijeHm, ali covjek se trudi...nauciti ce jednog dana. To je nas Patak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trudi se on jebat sve u mozak. Također se trudi stavljat jedne te iste slike 100 puta . Očito boluje od demencijeHm, ali covjek se trudi...nauciti ce jednog dana. To je nas Patak
Za nekoga tko drugima pametuje o pravopisu, prilično si nepismen.Da. Vidim pametuje ,a ne zna interpunkciju. Kada svlada interpunkciju onda može pametovati do Mile volje.
#pataknaučipravopis
To sto glupi Mob radi samoispravak di ne treba nije moj problem. Odi lomit krevet latinama bit će ti boljeZa nekoga tko drugima pametuje o pravopisu, prilično si nepismen.
ma to je neki dosadan i bolestan čovik kojeg su potirali iz kafica jer je svoma solia pamet a ne zna sta pricaTrudi se on jebat sve u mozak. Također se trudi stavljat jedne te iste slike 100 puta . Očito boluje od demencije
Kad san ga to rekla su me sasraliDa. Vidim pametuje ,a ne zna interpunkciju. Kada svlada interpunkciju onda može pametovati do Mile volje.
#pataknaučipravopis
Kad sam * ja to rekla...Kad san ga to rekla su me sasrali
Tvoj je problem, isključi tu opciju na mobu pa će problem nestati.To sto glupi Mob radi samoispravak di ne treba nije moj problem. Odi lomit krevet latinama bit će ti bolje
Ajde šta čekaš Mrš lomit krevete.Tvoj je problem, isključi tu opciju na mobu pa će problem nestati.
Bolje bi mi bilo lomiti krevete latinama nego s tobom ovdje raspravljati.
Istinaako vam smeta patak ignorirajte ga. bar nije zlonmjeran za razliku od nekih. sluša bolju mjuzu od 99% vas cajkaroša
Nisam fan te dobi rocka (hair metal 80ih) ali spotovi su druga priča: evo jedan spot jednako dobar iz istog razloga
Joooooj, nemoj takoako vam smeta patak ignorirajte ga. bar nije zlonmjeran za razliku od nekih. sluša bolju mjuzu od 99% vas cajkaroša
Sad ces ti vidjeti jednu, perverzija od pjesmeNovija inačica takvih spotova...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|