Patak
Well-known member
Pa to je Ok neču ni trepnuti trepavicamaKako da ti odgovorim, osim...ma tko te jebe ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je Ok neču ni trepnuti trepavicamaKako da ti odgovorim, osim...ma tko te jebe ))
Daj najbolje od sebeKako da ti odgovorim, osim...ma tko te jebe ))
Osječam zahvalnostEvo jebo me pas ludu sto se obracam nakon 3 miseca tebi budaletini al stari moj ti si puknut i to je to ... Patak mene ti nemos uvridit al meni je tebe tako zao .. bas mi bude nekad tesko ka i radi svih osoba poput tebe znaci ne ljutim se ni ista samo mi je zao i nadam se da ce ti jednog dana biti bolje da ces nac sebe u necemu i biti sretan.. eto to ti zelim od srca koliko god ti mene mrzis nema veze to nisu moji vec tvoji tereti i stvarno ti zelim svako dobro i istovremeno jebem mu grad i drzavu sto ne prepoznaje da ljudima treba pomoc,u Njemačkoj il Svedskoj bi vec prepoznali da ti treba pomoci i poduzeli bi sve da tako bude al tu smo di jesmo nazalost i tvoji problemi ce ostat samona forumu.. stvarno mi je zao.. pretuzno..
super... Drago mi jeOsječam zahvalnost
Nema na čemu koristan alat svakodnevicesuper... Drago mi je
super... Drago mi je
U slobodi sam našao svu besmislenost pravdanja svih ostalihValjda zaboravljamo rijeci koje se nisu birale svjesno il nesvjesno stara moja meni je to bolesno kao i veceras ovo a ti pravdaj koga hoces i koliko hoces meni nisu ovo posla bistra u glavi a ti naravno mozes to shvatit i tako al realno je ovo bolesno u svakom smislu. Sta su vegani sad krivi i masaze ajde nema tu opravdanja samo odjel i dobra grupa terapijska i mozda za par godina dodje na svoje.. al je i tebe lako smantati
Da. Vidim pametuje ,a ne zna interpunkciju. Kada svlada interpunkciju onda može pametovati do Mile volje.Eh, to za dobro jutro ha ?? haha
Hm, ali covjek se trudi...nauciti ce jednog dana. To je nas PatakDa. Vidim pametuje ,a ne zna interpunkciju. Kada svlada interpunkciju onda može pametovati do Mile volje.
#pataknaučipravopis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|