Patak
Well-known member
Pa.ti.nisi ni blizu.ti si Apsolutno ravan nuli i težiš tome da si nula Tvoj.izborIzgleda da netko treba ovaj forum održavati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa.ti.nisi ni blizu.ti si Apsolutno ravan nuli i težiš tome da si nula Tvoj.izborIzgleda da netko treba ovaj forum održavati
Kakav odgovor očekuješ da te podigne ispuni šta želišE odgovor ti je duhovit u mp3 ahahahahaahahaha
Apsolutno ja nisam tiranin da vladam Ljubav i sloboda nemaju ograničenja.Sa time ne vladaš Daješ i primašTi nisi ni blizu. Ti si apsolutno ravan nuli i težiš tome da si nula?????
Blizu ćemu? Ti si Patak malo maka...Tvoj izbor...ahahahahaaha
Imam svePatak, ti sa preko deset tisuća objava na ovom forumu,
Baš imaš život.
Ne mrzim sebe a tiJoš kad se Patak, spetljaš sa sisatom, guzatom i ostalim jebivetrima s foruma...gdje vam je kraj
Ovo ti je bio kao pokušaj neke pametne izjave...bravoApsolutno ja nisam tiranin da vladam Ljubav i sloboda nemaju ograničenja.Sa time ne vladaš Daješ i primaš
Tvoj život tvoji izbori i putevi samo ne glumiOvo ti je bio kao pokušaj neke pametne izjave...bravo
Život šta.je.život jel dobrovoljno davanje krviPatak, ti sa preko deset tisuća objava na ovom forumu,
Baš imaš život.
Zaboli me kurac za tebe može tako Šta ti meni možešPatak, nemoj se sa mnom kaciti...neceš se dobro provesti
Ako ne znaš, uzalud ti je govoriti.Život šta.je.život jel dobrovoljno davanje krvi
Ma ne zanimaš me.Živi i diši svoj.zrakAko ne znaš, uzalud ti je govoriti.
Ajde još malo psovki u konverzaciji....to si ti....Zaboli me kurac za tebe može tako Šta ti meni možeš
Pa zar da nasilniku kao ti dajem hranuAjde još malo psovki u konverzaciji....to si ti....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|