Imaš meneTi bar imaš onog drugog zanimljivog, ja više ni njega ni Marijola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš meneTi bar imaš onog drugog zanimljivog, ja više ni njega ni Marijola
Bolja ti je bila ona stara profilna.Imaš mene
Patak, ona je vec na moruMadMax kad če tajnica na more Pitam za Patka
Časti Patka sa dva deca vina ondaPatak, ona je vec na moru
Brad PatakOdlično kad dođe u Istru ima moju pažnju jest da nisam brad pitt ali Patak
noocLaku noč
Hahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva postaJel ovo konacni pad velike Sig?
Muza daje inspiraciju umjetnicima, sa krive strane gledaš problem. Baš svi nevaljaju a ti si superHahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
E i molim te ne guraj nos u tudi zivot nepoznatih ljudi tko sto radi i zasto... To nije zajebancija... Samo je iritantno
I onda meni kazu da sam osjetljiv i preozbiljno sve shvacam. Hmm daaaHahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
E i molim te ne guraj nos u tudi zivot nepoznatih ljudi tko sto radi i zasto... To nije zajebancija... Samo je iritantno
I btw, ako jos nisi/niste shvatili zaboli me sto ti je/vam je iritantno, isto kako je i vama prema meni. Interesantno kako se stvari brzo promjene kada na ljudima upotrijebis isti obrazac ponasanja, kako se oni ponasaju prema tebi. Odmah postanu jako ozbiljni i direktni hahaahahaa.Hahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
Zna ona isto srat i izazivat ali ne priznajeI btw, ako jos nisi/niste shvatili zaboli me sto ti je/vam je iritantno, isto kako je i vama prema meni. Interesantno kako se stvari brzo promjene kada na ljudima upotrijebis isti obrazac ponasanja, kako se oni ponasaju prema tebi. Odmah postanu jako ozbiljni i direktni hahaahahaa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|