Jel stara kafana.....Dodite Miroooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel stara kafana.....Dodite Miroooo
NaravnoJel stara kafana.....
Hvala na podršci da velika mi je želja SigicaNemoj odustati, nikad ne znas hoce li te primiti ili ne. Pusti sta ona prica, al sve zene vole da se muskarac za njih bori al na lijep i posten, kulturan nacin. Sve vole da ih se nasmijava i uveseljava. Tako da ako ti je ona tolika želja, budi uporan i vjerujem da ce ti se isplatiti.
Pa rekao je Sombi da je 1000 kn druženje i da ne požurujeKako znas da je 1000 ako nisi nikad bio?
Misliš da nisam bio? Pitaj je. I za mene je 700Kako znas da je 1000 ako nisi nikad bio?
Jes reko nekaj oko 18 cm...Uh Ana23 nove slike stavila u oglas to me uzbuđuje to me izluđuje . Odo je tražit po rijeci. Ne znam koga pitati za adresu kozjak nepouzdan dao mi krivu adresu od sig prošli put ja došao tamo a neki Brko debeli bio pito šta ocu koji kurac trazim
Ne trazim ja kurac pogriješio si sinko. Odi na Marijan granit goluboveJes reko nekaj oko 18 cm...
Pa Brko te pitao a ne ja...Ne trazim ja kurac pogriješio si sinko. Odi na Marijan granit golubove
Pa piši ovdje...U koju god ja temu pišem a nije ova admin mi briše post razlog spamanje ili trolanje. Jučer tamo u transicama kažem liku di da traži ak oce prave a ne ove gay našminkane admin kaže da spamam. Neki dan me optuži za vrijeđanje drugih članova . To je ko da pijancu kazes pijanac si i ovaj te tuzi za vrijeđanje
Pa jbt kad dođeš u Rijeku nazovi je i dat će ti adresu a ja sam ju jebao kad je bila u Zg ona ti je niska i male cice ima i nije mi neštoUh Ana23 nove slike stavila u oglas to me uzbuđuje to me izluđuje . Odo je tražit po rijeci. Ne znam koga pitati za adresu kozjak nepouzdan dao mi krivu adresu od sig prošli put ja došao tamo a neki Brko debeli bio pito šta ocu koji kurac trazim
Hvala lepa ali nista od togaPa rekao je Sombi da je 1000 kn druženje i da ne požuruje
Zauzeta sam....Meni je Sigica napetija baš mi je ono wooow
A ništa onda idem ja većeras kod jedne na gfeHvala lepa ali nista od toga
SretnoA ništa onda idem ja većeras kod jedne na gfe
Hvala Sigica i ti se lijepo provedi većerasSretno
Pa ti me poslao njemuPa Brko te pitao a ne ja...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|