Kozjak Dida
Well-known member
Ja svoj ustupam Mirozemu.Sig ajde za sutra. Belgija Italija i Švicarska Španjolska. Ako Švicarska pobjedi daš picke svima koji su danas bar jedan post ostavili ukljucujuci I mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja svoj ustupam Mirozemu.Sig ajde za sutra. Belgija Italija i Švicarska Španjolska. Ako Švicarska pobjedi daš picke svima koji su danas bar jedan post ostavili ukljucujuci I mene
Al on te pitao koji kurac tražiš? Zašto si tražio kurac?Pa ti me poslao njemu
To Winn ali mislim da ona neće pristat na to a i teško da će Švicarska pobjedit kužišSig ajde za sutra. Belgija Italija i Švicarska Španjolska. Ako Švicarska pobjedi daš picke svima koji su danas bar jedan post ostavili ukljucujuci I mene
Mozda se tarife razlikuju ovisno o simpatijama prema pojedincuPa rekao je Sombi da je 1000 kn druženje i da ne požuruje
Bravo DidaMisliš da nisam bio? Pitaj je. I za mene je 700
Niti se trudi nesto posebno jel?Pa jbt kad dođeš u Rijeku nazovi je i dat će ti adresu a ja sam ju jebao kad je bila u Zg ona ti je niska i male cice ima i nije mi nešto
Mogao bi se i ja prikrpati....SIG prijo aj ti na odmor , vrime je skoro... cekam te
Da tak je nije se nešto trudila a kaj si je i ti jebao istoNiti se trudi nesto posebno jel?
Ma ti si pravi frend....Ja svoj ustupam Mirozemu.
Aha ☺Da tak je nije se nešto trudila a kaj si je i ti jebao isto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|