Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... Manje nego ti...Polako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"
Pa nas dvoje veze ista linija, ako nema tebe nema ni mene.Pa da... Manje nego ti...
Pa ima izborPolako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"
Patak se ograđuje ja sam svoja ustanovaSta cu kad vise nema gotovo nitko zanimljiv...
Prestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publikeSta cu kad vise nema gotovo nitko zanimljiv...
Pa SIG je uvijek dobro došlaPrestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publike
Naravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..Prestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publike
Ja pijem samo bijelo vino Ti Mate mišo kovač ehNaravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..
Znao sam jednog Matu i mišu i kovačaJa pijem samo bijelo vino Ti Mate mišo kovač eh
Eto i sta onda imam dolazit viseNaravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..
Tesko.Polako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"
Neki novi valovi moždaJel ovo konacni pad velike Sig?
Pa ona ima vise nego dovoljno klijenata i bez ovog forumaTesko.
To bi bilo kao da kurva odbije klijenta, a taman joj trebaju novci za rezije.
Pa ne treba baš toliko plitko morski psi znaju plivati i u tim vodamaTesko.
To bi bilo kao da kurva odbije klijenta, a taman joj trebaju novci za rezije.
Ne kazem ja da nema.Pa ona ima vise nego dovoljno klijenata i bez ovog foruma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|