Pa pitas jel ocu srculenca kažem ti šta ocu šta ti nije jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitas jel ocu srculenca kažem ti šta ocu šta ti nije jasno?
Btw koji kurac mi jos uvijek dolaze objave za tu temu...Sta je ono na shemall rubrici hahahaha kakvo vristanje
1000 kunaSisatoj ne znamo cijenu. Tj znaju ovi sombrero oldie Ventura i ex mod ne znam jel ima taj koji novi acc. Taje cijenu ko zmija noge
Kristalno jasnoPa pitas jel ocu srculenca kažem ti šta ocu šta ti nije jasno?
Kozjak reko da je za siromašne kak je za njih a razlik 200 kn između nje i ove s kojom je on bio1000 kuna
Pa zasto si se pretplatila tamo? Kako da ja znam da nisi ti jedanaest od njih?Btw koji kurac mi jos uvijek dolaze objave za tu temu...
Ma nisam vec nesto smo pisali tamo i sad mi dolaze obavjestiPa zasto si se pretplatila tamo? Kako da ja znam da nisi ti jedanaest od njih?
Oh neeeeJa ovdje dodem iz dva razloga, jedan je postavit neku pjesmu, fotku, zajebanciju a drugi znate
I vjv cu sve manje vremena tu provodit
Eto...nema ti ni Marijola... Nemas vise razloga za boravak tu...Oh neeee
To je pjesnički kazano...Kozjak reko da je za siromašne kak je za njih a razlik 200 kn između nje i ove s kojom je on bio
Pa ja sam tu ionako samo radi tebe, kad ti odes i mene vise nece bitiEto...nema ti ni Marijola... Nemas vise razloga za boravak tu...
Daj IBAN u pp.sigi vidimo se uskoro. još mi 100 kn hvali do hiljadarke
koju ćemo prvu pozu sigi?Daj IBAN u pp.
Siguran sam da Sig nece gledati u par kuna...sigi vidimo se uskoro. još mi 100 kn hvali do hiljadarke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|