Ko bi normalan to htioMožda želi samo slušat moju muziku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko bi normalan to htioMožda želi samo slušat moju muziku
Objasni mi smanjene sam inteligencije a i interpukcija i pismenost mi nije jača stranaZar si ikad bio normalan
Nego kako vama dan.prolazi
Kakvu muziku voliš Patak nađeKo bi normalan to htio
Hladiš jaja haha
Sisata, jedno pitanje za tebe... zasto si toliko uvjerena da te bas svi sa ovog foruma zele jebat ?Tko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...
evo jel sad jasno?
Po potrebiZar si ikad bio normalan
Zna da muškarac ima dvije glaveSisata, jedno pitanje za tebe... zasto si toliko uvjerena da te bas svi sa ovog foruma zele jebat ?
Hoćemo. Samo trebamo naći način . Tako je u srednjoj meni stalno govorila nes jebat nes jebat i na kraju ju jeboTko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...
evo jel sad jasno?
Kako te može bolit nešto sto nemas ? To je ko da ja kažem da me boli pička. Ne znate vi kako je to kad te boli kurac doslovno. Ja jednom iskusio to i najvećem neprijateju nebi to pozelioPoanta je da vi tu zapamtite da ne vladate i da necete vladat sa mnom... A mene za vas boli racku...tu sam dok mi je zanimljivo
Jbt Pička i kurac su doslovno tvoji ratovi jel imaš kakvo drugo sjecanje nprKako te može bolit nešto sto nemas ? To je ko da ja kažem da me boli pička. Ne znate vi kako je to kad te boli kurac doslovno. Ja jednom iskusio to i najvećem neprijateju nebi to pozelio
Zašto si malo Jura a malo Winn69? Jel zbog toga što Jura voli samo ženske?Kako te može bolit nešto sto nemas ? To je ko da ja kažem da me boli pička. Ne znate vi kako je to kad te boli kurac doslovno. Ja jednom iskusio to i najvećem neprijateju nebi to pozelio
anusJbt Pička i kurac su doslovno tvoji ratovi jel imaš kakvo drugo sjecanje npr
Jura, al ti ne radiš?Opet svađe . Ocu li ja ikad doći s posla ući na forum a da se ne svađate .
Naravno da neces...Opet svađe . Ocu li ja ikad doći s posla ući na forum a da se ne svađate .
Latina i Ruskinja@MadMax ajd nisam jedini koji je bankrotirao radi Latina hahahahahah
Ja samo radi Latina .Latina i Ruskinja
đe ti problem?Na smokvi nema poštene žene tam sve sam pederecine gayevi i transice u pokušaju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|