Inače komišija, al nismo u dobrim odnosima. Zke te to zanima.@Winn69 kaj je tebi forumaš Jura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače komišija, al nismo u dobrim odnosima. Zke te to zanima.@Winn69 kaj je tebi forumaš Jura?
Ja da će me blokirat ako ću trolat. Osim tog prvi ste krenuli trolat moje teme.Jeli još ko dobio upozorenje zbog trolanja
Eto ti nevin ko rosa u podne jeldaJa da će me blokirat ako ću trolat. Osim tog prvi ste krenuli trolat moje teme.
Mazni je za ekipuMoram do birtije svoje večeras Da vidim šta ona konobarica hoče ?
Ma ima dečka a da Patak običan bude kamenčić u cipeli HmMazni je za ekipu
Bi rado, al me jebanje odvelo u bankrotMadMax pozajmi šta para da ispadnem faca
Mozda zeli jos jednogMa ima dečka a da Patak običan bude kamenčić u cipeli Hm
Pa šta ima veze neki su digli kredit za kuču pa deložiraniBi rado, al me jebanje odvelo u bankrot
Eto ali Patka je normalna osobaMozda zeli jos jednog
Možda želi samo slušat moju muzikuMozda zeli jos jednog
Neko dodao ovaj komentar ili sam poludioEto ali Patka je normalna osoba
Šonjo.Al zivot je dvosmjerna cesta i ako mi nikad necemo dobiti picke od tebe, to znaci da ni ti neces nikad dobiti kurca od nas ovo sam napisao samo fore radi
Znači, ti ne smiješ trolati svoje teme? Pošalji ga u mp3.Ja da će me blokirat ako ću trolat. Osim tog prvi ste krenuli trolat moje teme.
Zar si ikad bio normalanNeko dodao ovaj komentar ili sam poludio
Kaže da je post obrisan blokirat ću vas ako ćete triler . Još će mene blokirat radi vas koji trosteZnači, ti ne smiješ trolati svoje teme? Pošalji ga u mp3.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|