Sisata i guzata
Well-known member
Netko sa 11,netko ni sa 50..jbg do talenta je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko sa 11,netko ni sa 50..jbg do talenta je
Niti ga netrebam niti ga želim Tu nema nagradeNetko sa 11,netko ni sa 50..jbg do talenta je
Kristalno jasno! Nego, kad ćeš nam dat pičke?Od tri poslane poruke na pp i milijun tu na istu foru. Jednom sam morala odgovoriti.... Eto, nadam se da je sad svima sve jasno...
Ocete me opet lincovat ako nedam...Kristalno jasno! Nego, kad ćeš nam dat pičke?
Samo ako te to paliOcete me opet lincovat ako nedam...
Samnom ne vladaš zapamti toNetko sa 11,netko ni sa 50..jbg do talenta je
Ja ne U besmislu ne tražim smisaoOcete me opet lincovat ako nedam...
Poanta je da vi tu zapamtite da ne vladate i da necete vladat sa mnom... A mene za vas boli racku...tu sam dok mi je zanimljivoSamnom ne vladaš zapamti to
Tvoji ratovi kako si prostreš tako legniPoanta je da vi tu zapamtite da ne vladate i da necete vladat sa mnom... A mene za vas boli racku...tu sam dok mi je zanimljivo
Ja sam tvoju filozofiju shvatio kao dijete pa nema potrebe da se objašnjavamo kad je sve kristalno jasnoPoanta je da vi tu zapamtite da ne vladate i da necete vladat sa mnom... A mene za vas boli racku...tu sam dok mi je zanimljivo
Aj bar netko...Ja sam tvoju filozofiju shvatio kao dijete pa nema potrebe da se objašnjavamo kad je sve kristalno jasno
Ja ne sudim i trudim se da ne diram nije lako ali kompromisi ponekad moraju postojati ovisi na šta ti pristaješAj bar netko...
Meni jesteMood....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|