Patak
Well-known member
To mora da je ljubavMeni jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mora da je ljubavMeni jeste
Ok je bilo, al penzići drže partije na Baćama?Jel ostalo smeca , mi smo sinoc imali party tamo sve je ostalo u djumbusu ,ko to cisti uvijek se pitam i kad
JaJeli još ko dobio upozorenje zbog trolanja
Mislim da si ti dobio zbog manjka
Mislis trajniJa, kaže da ću dobiti tajni ban. Pa sam pitao što je to.
Nije, nego sam pisao nebitne stvari izvan ove teme. Al dobar pokusaj foreMislim da si ti dobio zbog manjka
Al zivot je dvosmjerna cesta i ako mi nikad necemo dobiti picke od tebe, to znaci da ni ti neces nikad dobiti kurca od nas ovo sam napisao samo fore radiBitni je jer vidim da me se neprestano spominje u kontekstu zasto sam tu...zato sto mi se moze, a vi id mene necete dobiti picke.. Hvala lijepa...
Naravno da drze ,cekali smo tebe da upotpunis generaciju al nista valjda si jos premlad za nase penzionersko drustvoOk je bilo, al penzići drže partije na Baćama?
Mislim da je covjek samo fulao jedno slovo.
Osjećam se prestar za svako društvo...valjda zakašnjela kriza srednjih godina...Naravno da drze ,cekali smo tebe da upotpunis generaciju al nista valjda si jos premlad za nase penzionersko drustvo
Jel automobil upalio
Nije nju samo sunce opalilo: Poseksala se s djelatnikom vučne službe usred dana i krcate prometnice
Možda automobil nije htio upaliti, ali je zato majstor bez problema upogonio svoj motornet.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|