Sisata i guzata
Well-known member
Svakome kome ne pase moze napustit ovu temu... Nitko nikoga ne prisiljava da prati...Jadnog li foruma: umjesto animir-dame imate ovoga redikula iz Istre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakome kome ne pase moze napustit ovu temu... Nitko nikoga ne prisiljava da prati...Jadnog li foruma: umjesto animir-dame imate ovoga redikula iz Istre.
A šta ti želiš.srculence
Ja imam svoje spoznaje Svoj put nemam nikakve potrebe objašnjavat to tebi jer Kad se več praviš pametan onda ni objašnjenje je nepotrebnoPuno bi zanimljivije bi bilo da jasno i razgovjetno kažeš nama što ti zapravo želiš. Ali, možda ne bi bilo zanimljivo, čekaj, sigurno ne bi.
Tko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...Puno bi zanimljivije bi bilo da jasno i razgovjetno kažeš nama što ti zapravo želiš. Ali, možda ne bi bilo zanimljivo, čekaj, sigurno ne bi.
Nije poruka bila namjenjena tebi ionako. Ali na kraju, nije bitno.Tko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...
evo jel sad jasno?
Da tko.ima uši če.čuti tko nema ?Nije poruka bila namjenjena tebi ionako. Ali na kraju, nije bitno.
Jel ostalo smeca , mi smo sinoc imali party tamo sve je ostalo u djumbusu ,ko to cisti uvijek se pitam i kadJuuutro...vratili se sa Baća....odmah dobio inspiraciju za hobby...proći će kad se digne oko 35...
Ja te shvačam ne briniNije poruka bila namjenjena tebi ionako. Ali na kraju, nije bitno.
Bitni je jer vidim da me se neprestano spominje u kontekstu zasto sam tu...zato sto mi se moze, a vi id mene necete dobiti picke.. Hvala lijepa...Nije poruka bila namjenjena tebi ionako. Ali na kraju, nije bitno.
Ovo ću reći dobronamjerno: koga briga? A nisam te baš nešto previše ni spomenuo: nemam potrebu, a nisam ni tražio 'nešto' od tebe.Bitni je jer vidim da me se neprestano spominje u kontekstu zasto sam tu...zato sto mi se moze, a vi id mene necete dobiti picke.. Hvala lijepa...
Imam svePuno bi zanimljivije bi bilo da jasno i razgovjetno kažeš nama što ti zapravo želiš. Ali, možda ne bi bilo zanimljivo, čekaj, sigurno ne bi.
OkOvo ću reći dobronamjerno: koga briga? A nisam te baš nešto previše ni spomenuo: nemam potrebu, a nisam ni tražio 'nešto' od tebe.
Nismo djeca
Selam alejkum!
Od tri poslane poruke na pp i milijun tu na istu foru. Jednom sam morala odgovoriti.... Eto, nadam se da je sad svima sve jasno...Ovo ću reći dobronamjerno: koga briga? A nisam te baš nešto previše ni spomenuo: nemam potrebu, a nisam ni tražio 'nešto' od tebe.
Nismo djeca
Selam alejkum!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|