Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ova joj pristajeSigica a da promjeniš profilnu
Poslovna ponuda za tebeZasto cudno pa jbt radim preko dana navecer druge obaveze priko dana u pauzama peglaj kuvaj cisti peri pa nije mi ovo neg za u pauzama kad popijem kavu na brzinu i zapalim i ajmo dalje ..da cudno.. cudno bi bilo da sve te stvari obavljam s mobom u ruci..![]()
Moguče jedino ti ko švaba bubašvabama ova joj pristaje
Apsurdna simplifikacija, no nisam investiran u obranu. Prava istina zašto ovako ponekad pišem je zato što želim da me neki članovi ovdje ne razumiju. Neću nikoga imenovati.To je ono sto ti mislis, a misliti je drek znati. Nisi citao Kušana nikad?
e moj doktore bolje da si kod Mome fakultet završioPoslovna ponuda za tebe. Obavim ja te poslove, a ti me nagradis jednom seksi uljnom erotskom masažom
. Poslje možemo i krevet lomit
hopa cupa, ak imaš kakvu frendicu lijepo trojku
![]()
pa to je ok, ovdje seremo do mile volje, a teme ostavljamo preglednima za one kojima je to potrebno. Marijoletu za recenzije i to je to.Meni je admin obrisao postove tamo na veličini penisa razlog trolanje nije vam ovo birtijska cakula . Eto ne možeš vise ni izlaz iz ormara dogovorit a ljudi moji kud ide ovaj brod
Ima čekaju tebe i dariena i hobu i onog okokoa kak se već zove tajJel ima slobodnih kreveta u vrapču
Bravo, svidja mi se kako razmisljas, nastavi citati ipakApsurdna simplifikacija, no nisam investiran u obranu. Prava istina zašto ovako ponekad pišem je zato što želim da me neki članovi ovdje ne razumiju. Neću nikoga imenovati.
Što će mi kafanski fakultete moj doktore bolje da si kod Mome fakultet završio
Gdje si ti diplomirao u BologniŠto će mi kafanski fakultet![]()
Ima... Svi pobjegli...Jel ima slobodnih kreveta u vrapču
Hahaha ,cekaj malo . Za takve nagrade imas jos poslova ti dam: sve navedeno plus macki pijesak prominit,ic u spizu ,cisti se i portun od zgrade i okucnica ( ukljuceno skupit smece pocupati travu i zalit cvice ako nema kise ) inace ja to radim al za nagradu ces ti + ti mene masiras prvi ,iza treninga npr.. skuvas caj ,otpivas mi uspavanku pokrijes me ususkas i onda mos i ti ic spavati.. i kad obavis tih par sitnica sutra je tvoj danPoslovna ponuda za tebe. Obavim ja te poslove, a ti me nagradis jednom seksi uljnom erotskom masažom
. Poslje možemo i krevet lomit
hopa cupa, ak imaš kakvu frendicu lijepo trojku
![]()
Da treba probat elektrošokove izgledaIma čekaju tebe i dariena i hobu i onog okokoa kak se već zove taj
Znam da misliš da si nabrojala mnogo toga, ali realno i nisi nešto zahtjevna što se žena tičeHahaha ,cekaj malo . Za takve nagrade imas jos poslova ti dam: sve navedeno plus macki pijesak prominit,ic u spizu ,cisti se i portun od zgrade i okucnica ( ukljuceno skupit smece pocupati travu i zalit cvice ako nema kise ) inace ja to radim al za nagradu ces ti + ti mene masiras prvi ,iza treninga npr.. skuvas caj ,otpivas mi uspavanku pokrijes me ususkas i onda mos i ti ic spavati.. i kad obavis tih par sitnica sutra je tvoj dandvojke trojke masaze kreveti ...
Da nema interneta tamoIma... Svi pobjegli...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|