Kozjak Dida
Well-known member
I ako se zajebavaš..nudim i @Winn69 za predigru...uključeno u cijenu...nije obaveznoTebi cu ih poslat da ih bon trazis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ako se zajebavaš..nudim i @Winn69 za predigru...uključeno u cijenu...nije obaveznoTebi cu ih poslat da ih bon trazis![]()
Mozda njemu fali posla...I ako se zajebavaš..nudim i @Winn69 za predigru...uključeno u cijenu...nije obavezno
Tebi se stvarno nista nije novo dogodilo od 9 mj prosle godine....Cuj 2 tjedna hahaha, 2 sata, ona i raskosna u paketu ahahaha
Zasto bi netko patio ako ti kaze da si debela? dobra si ovim jadnicima i klosarcinama... njima mozes uzimati novce, ali onome kojem je stalo do sebe, taj sigurno ne ide kod tebeZnam... Ali oni misle da ja patim kad mi kazu da sam debela![]()
Pomozi sirotu...Mozda njemu fali posla...
Drago mi je... Ionako nemam kadZasto bi netko patio ako ti kaze da si debela? dobra si ovim jadnicima i klosarcinama... njima mozes uzimati novce, ali onome kojem je stalo do sebe, taj sigurno ne ide kod tebe![]()
Zasto bi netko patio ako ti kaze da si debela? dobra si ovim jadnicima i klosarcinama... njima mozes uzimati novce, ali onome kojem je stalo do sebe, taj sigurno ne ide kod tebe![]()
Kako nije, promjenio sam jednu putovnicu, bio na 3 kontinenta i sad sam zapeo u ovoj vukojebiji, 5200km od doma... ali dobro, jos malo pa onda na zasluzeni godisnjiTebi se stvarno nista nije novo dogodilo od 9 mj prosle godine....
Ja te od 6 ujutro vidim tu i svaki post ti o meniKako nije, promjenio sam jednu putovnicu, bio na 3 kontinenta i sad sam zapeo u ovoj vukojebiji, 5200km od doma... ali dobro, jos malo pa onda na zasluzeni godisnji![]()
To je prva iskrena izjava od tebe..Evo teska nejebica me uhvatila![]()
dobro, neki su skužili prije, a priznajem da ja nisam. dobar scenarist bi mogao ovo iskoristiti za dobru krimi-komediju.Cuj 2 tjedna hahaha, 2 sata, ona i raskosna u paketu ahahaha
Eto, svi zadovoljni, ali ja i dalje kazem, boli tebe kurac, uzimas im lovicuDrago mi je... Ionako nemam kad![]()
Ma da... Evo tebe cu molit da obratis paznju na mene. Ooops... Pa ti samo meni i pisesTo je prva iskrena izjava od tebe..
Prvi do sombreraA moram priznat da dobro odgovara ovaj Max![]()
Jbg znas da o meni nitko ne pise...Prvi do sombrera
Sig, vrijeme je da ga upoznas pa da bar na neki nacin izvucemo recenziju od njega...
Pa ti jedina i glumis ovdje nestoMa da... Evo tebe cu molit da obratis paznju na mene. Ooops... Pa ti samo meni i pises![]()
Jbg i dalje mi nisi zanimljivPa ti jedina i glumis ovdje nestoA sta bih kad ja sam takav da ne volim fejk
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|