Sad koliko mi je dao ili ne dao to se ne može viditi posve po forumu ali eto nešto se vidi. Ja sam iskren, moga sam napisat da imam ženu, troje djece i dvi ljubavnice s strane, ali čemu to? Sexualno- iskustvo nije jedino mjerilo životnog uspjeha ali vrednuje se i to. Nemam ga nešto previše, više s prostitutkama nego ovako uobičajeno, ali eto što je tu tu je. Imao sam prije velikih problema s samopouzdanjem a zna sam biti i depresivan, to je sad iza mene ali eto.
Sad poanta, prije tri godine sam upoznao vrlo živopisnog lika, ima sad blizu 60 godina, prilično sam uvjeren da nikada nije jebava, niti kurvu niti neku" redovito". Stjecajem okolnosti zadnjih par godina je i u prilično teškoj financijskoj situaciji, ja mu nešto pomognem dam mu krumpira i sl( neizmjerno vrijednije od skupljanja mačaka lutalica), ali pomogne i on meni. On meni pomaže nematerijalno, otkrio mi je jedan meni posve nepoznati svijet, svijet Hegela, Aristotela i sl. Uživam u tim razgovorima, posudi mi knjiga, a kažu da knjiga najviše obogati čovjeka.
On je po Sigici najveći jadnik na planeti, ali meni nije, on je meni divni čovjek.