E jebiga da sam i ja dobio penziju ..sigorno nebi visio ovdje...isao bi kod one sto je 100kn..Patak je očito pametniji od tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jebiga da sam i ja dobio penziju ..sigorno nebi visio ovdje...isao bi kod one sto je 100kn..Patak je očito pametniji od tebe
Ne znam, al znam ocistiti mozak od mentalnih tegoba ako trebas recept javi se u pp.A di je ovaj Ludi Max , ma nisi ti ludi Max , ti si Ludi Mate i kad promijeniš nick , onda te prihvaćamo , jel ti sad jasno ? Ti ćeš meni Mad Max , a ne znaš ni M 48 očistit .
Čujem da si bio popularan u Trešnjevačkim mališanima?A i ti želiš u frižider ?
zašto zezaš čovjeka?A da se nas 3 nađemo skupa , ja ću da te jebem , on neka gleda i mezi Leskovački .
Tamo je upoznao cigija i mačka?Čujem da si bio popularan u Trešnjevačkim mališanima?
Dragi, nisu svi mogli u Beč i pri doma je trebalo šupaka.Tamo je upoznao cigija i mačka?
Ma tebi, lijepo ti se covjek ponudio. Nemoj sad glumiti nedostiznogJel to ludom Mati ?
Šarani imaju zube, pa gricnu.Pa zato jer tebe nije bilo ljubavi moja
Daj ti nama pričaj kako šarani puše kurac ?
ak je samo do pritiska prostate mislim da se to lako rjesiBio sam prvi Sopran
Posramio bi i velikog Vinka , ali dobro njemu je salo pritislo prostatu i jaja pa je moga onaj visoki C
Družio se s cigijem i mačkom tamo, prostata mu je bila stalno pod pritiskom.ak je samo do pritiska prostate mislim da se to lako rjesi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|