D
Deleted member 4720
Guest
To iz iskustva? Na zanimaju me oni. Prezenstveni su i ne zanima me isti spol.Znam ti ja Cigija i Mačka , za 100 E imaš full service .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To iz iskustva? Na zanimaju me oni. Prezenstveni su i ne zanima me isti spol.Znam ti ja Cigija i Mačka , za 100 E imaš full service .
Pa patkovinaaa de si patkovinaaa....
Stigla mi plata pa kad se ima para treba bježat od vas hihi.Uživajte doći.ču vas žicat kad sve poplačam račune itdAlo Patak frende ,ne mogu da jebem ove svestrane tipove , molim te pomozi , ima tu mozgova za preobrazbu
Ni patak tu nece ostatHehe ovdje se gube ozbiljne pare pa idem.u pravu birtiju popit par gemišta Dovidenja
Ti bi me ogolila do.gača iovako imam par komada hihi adio pusa cmokiči kisičiNi patak tu nece ostat
Patak daj prizmi malo Cobru...pa cu ti baciti karte...
Hvala, prepustam to tebiMože te i Mudrinić riješiti , on je muževan , a možeš dobiti i dobru poziciju
A ćaća, jesi i njega probao?Može te i Mudrinić riješiti , on je muževan , a možeš dobiti i dobru poziciju
Ne poznajem vas kad je Plata hahaha BokičPatak daj prizmi malo Cobru...pa cu ti baciti karte...
Samo ako nam se i ti pridružiš u vlakiću, ti si lokomotiva ću ćuuuuuMačak će odraditi tebe , nemaš brige, samo se opusti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|