Sisata i guzata
Well-known member
I meni je vruce... Sad se hladim na balkonu...Vruće mi je ne mogu mislit kad mi je vruće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je vruce... Sad se hladim na balkonu...Vruće mi je ne mogu mislit kad mi je vruće
Ajde konačno i nemoj haljine sanjat nisi sav svoj kad ih sanjašLaku noć
sad je jos ok... al si nekak mislim da bumo ovaj tjedan zakuhaliI meni je vruce... Sad se hladim na balkonu...
kako razbijas vrucinu? molim receptTrebalo bi razbit tu vrucinu ja mislim...
Samo tebi je palo na pamet, vidis, vidis...Trebalo bi razbit tu vrucinu ja mislim...
Zagrijes ju jos vise poslije joj je hladnije na sobnoj/vanjskoj tempkako razbijas vrucinu? molim recept
Srce ti je skoro ko u KristalkeTi si znaci ludji od mene
Btw ivo salje poruke vec godinu dana.. Ako do sad nije nasao sto trazi, necu mu ni ja zadovoljit kriterije...
Čitavo vrime gleda unutrašnji retrovizor jeli te izravno pita?Stigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gacice
Nije, ne usude se to vec par godinaČitavo vrime gleda unutrašnji retrovizor jeli te izravno pita?
Ne drkam Laku.noćPatak jel spavaš
Ja mislim da bi tribalo i pojačati vrućinuTrebalo bi razbit tu vrucinu ja mislim...
Pazi da te desenka nebu bolilia ili lijevicaNe drkam Laku.noć
kaj si ih tolko vec oprala da te svi znajuNije, ne usude se to vec par godina
Taksista je gledao previše fake taxija.kaj si ih tolko vec oprala da te svi znaju
edit:
taksista kad su bili u retrovizoru
Ma jok... Zna me stara garda zg taksista koja me vozila po hotelima ali novi ne...kaj si ih tolko vec oprala da te svi znaju
edit:
taksista kad su bili u retrovizoru
Mislim ja se zajebavam al znam granicu.. Takve stvari mi ni pijanoj ne padaju na pametMa jok... Zna me stara garda zg taksista koja me vozila po hotelima ali novi ne...
I vise se ne vozim taksijem 3 godine..
Ne usude se jer znaju da ce bit odjebani i prijavljeni...
Ma to ovi stariji radio Taxi ugl su ne kulturni prema curama, al mislim da ih bas ne muče prijave puno, a ovi Bolt/uber nesmije odma ga suspendira i ne može radit ak je bas ekstra nekulturan, pa ga prijaveMa jok... Zna me stara garda zg taksista koja me vozila po hotelima ali novi ne...
I vise se ne vozim taksijem 3 godine..
Ne usude se jer znaju da ce bit odjebani i prijavljeni...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|