Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ane naša spisateljica erotska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...Mislim ja se zajebavam al znam granicu.. Takve stvari mi ni pijanoj ne padaju na pamet
Mozartova ljubav ne prezaljena o Ana tugo mojih danaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ane naša spisateljica erotska...
Onkako se ja uvijek kontroliram, nismo zivotinje jebemmu..pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...
Pa on sto nije gledao kud vozi.pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...
jura a kam bi ti pobogu gledal?Pa on sto nije gledao kud vozi.
Privatna stvar .jura a kam bi ti pobogu gledal?
nekak ti ne vjerujem da ti nisi zivinaOnkako se ja uvijek kontroliram, nismo zivotinje jebemmu..
Mislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.Ma to ovi stariji radio Taxi ugl su ne kulturni prema curama, al mislim da ih bas ne muče prijave puno, a ovi Bolt/uber nesmije odma ga suspendira i ne može radit ak je bas ekstra nekulturan, pa ga prijave
Ma znam .. sve u redu al ne mislim vise obnavljati oglas ... posebno nastojim izbjec ove sto bi letili odmah pisat po forumima i stavljali broj itd ... Jeb ga .. za sad je dobro s poslom ovako laganini i bez da stvaram guzvu dodatnusorry maserkasplit nije bilo zle namjere
Bog će ti platit, za drugo i nismo. Bar ja.Evo Kozjak dobili smo ulaznicu, al za pijanku
Možda neki da, al znam ih par 50+ godina imaju nisu bas kulturniMislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.
Točno, svaki ološ, bitanga i neradnik posta taksista..Mislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.
A kad sam ja pitao jednog di ima kurvi . Reko je nemam pojma znaci lagao me. Jednog sam pitao isto tako pa mi reko na plavom kolko ocesStara garda zg taksija ima sve jbt dilere, drogu, kamatare, kurve... X puta mi se nudili prije 6,7 godina da ce dovodit klijente ali takve stvari ignor...
A ja znam sve te stare.. Stajali pred lagunom.. OlosiMožda neki da, al znam ih par 50+ godina imaju nisu bas kulturni
Naravno, al po običaju ti si to krivo shvatila.Ali ve ty kad sam rekla da glumi Marijola u krevetu odgovorio "ne znam kakav je, nisam ga nikad gledao" o da li vam je promakla izjava godine
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|